HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle bir Python Loader a ihtiyacın var. Daha sonrahocam python ile bunu nasıl yapabiliriz , cold dumper ile targetvid çıkmıyor fonksiyonlarda , biraz daha acemilere yardımcı bir şekilde anlatım yapabilir misiniz ?
chatm2g.AppendChat(7,'TargetVid : '+str(playerm2g2.GetTargetVID())) şeklinde target vid değeri chat'e yazdırılabilir.çok teşekkürler hocam bunu deneyeceğim fakat şuan başka yok ile gettargedvid call kodunu bulabiliyorum ama mov koduna ulaşamıyorum .Öncelikle bir Python Loader a ihtiyacın var. Daha sonrachatm2g.AppendChat(7,'TargetVid : '+str(playerm2g2.GetTargetVID()))şeklinde target vid değeri chat'e yazdırılabilir.
Rica ederim. Memory kısmına pek hakim değilim o yüzden birşey diyemiyorum. Peki tam olarak ne yapmak istiyorsunuz GetTargetVID() ile ?çok teşekkürler hocam bunu deneyeceğim fakat şuan başka yok ile gettargedvid call kodunu bulabiliyorum ama mov koduna ulaşamıyorum .
Pro damage için gettargetvid adresini öğrenip oradan call ve mov kodunu bulmam lazım ve hazır source ye yapıştırsık mı kodları, pro damage hilemiz hazırRica ederim. Memory kısmına pek hakim değilim o yüzden birşey diyemiyorum. Peki tam olarak ne yapmak istiyorsunuz GetTargetVID() ile ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)