HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Pvplerde GetTargetVID fonksiyonunun pointerini bulmak icin cheat engine'de nasil bir arama yapiyorsunuz ?
Bununla ilgili fikri olan var mi
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Öncelikle bir Python Loader a ihtiyacın var. Daha sonrahocam python ile bunu nasıl yapabiliriz , cold dumper ile targetvid çıkmıyor fonksiyonlarda , biraz daha acemilere yardımcı bir şekilde anlatım yapabilir misiniz ?chatm2g.AppendChat(7,'TargetVid : '+str(playerm2g2.GetTargetVID()))şeklinde target vid değeri chat'e yazdırılabilir.
Pvplerde GetTargetVID fonksiyonunun pointerini bulmak icin cheat engine'de nasil bir arama yapiyorsunuz ?
https://forum.turkmmo.com/konu/3762095-cold-fonksiyon-dumper-23-05-2020/unread
buradaki programla dump işlemini yapıp kaydettiği .txt dosyasından GetTargetVID buluyorsun.
Dostum o attigin program bir cok sunucuda calismiyor o yuzden cheat engine ile bulmak daha dogru bir yol
Denemedim fakat şöyle bir yol izlenebilir;Dostum o attigin program bir cok sunucuda calismiyor o yuzden cheat engine ile bulmak daha dogru bir yol
Python ile GetTargetVID() değerini çekip cheat engine ile aratabilirsin. Sonra hedefi değiştirip tekrar aynı şekilde gidebilirsin.
hocam python ile bunu nasıl yapabiliriz , cold dumper ile targetvid çıkmıyor fonksiyonlarda , biraz daha acemilere yardımcı bir şekilde anlatım yapabilir misiniz ?Denemedim fakat şöyle bir yol izlenebilir;
Python ile GetTargetVID() değerini çekip cheat engine ile aratabilirsin. Sonra hedefi değiştirip tekrar aynı şekilde gidebilirsin.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)