- Konular
- 242
- Çözüm
- 42
- Online süresi
- 5mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 978
- Altın Konu
- 41
- Başarım Puanı
- 224
- MmoLira
- 4,198
- DevLira
- 48
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar ben bir files kurdum içinde dump source , client source ve server source var .
dump ve server sourceleri ne yapmam gerekiyor ne amaçla kullanmam gerekiyor.
Birde ben bir kostüme efekt eklemek istedim. @Mavi Ruh ✔ 'un paylaştığı kostüm efektini birebir bütün yaptıklarını yaptım. Benim pack içinde index yoktu .Userinterface 'ye girip
UserInterface.cpp bu dosyayı açtım .
CEterPackManager::Instance().RegisterPack("pack/col_efektleri", "d:/ymir work/pc/col_efektleri"); şeklinde dizinine ekledim yeni eklediğim pack dosyasını çekmesi için.
ayarlamaların hepsini videodaki gibi yaptım fakat kostümde efekt olmadı .
Başka bir işlem yapmadım source ile ilgili. Filesi kurduktan hemen sonra yaptım. yapmam gereken başka bir işlem mi vardı acaba ?
dump ve server sourceleri ne yapmam gerekiyor ne amaçla kullanmam gerekiyor.
Birde ben bir kostüme efekt eklemek istedim. @Mavi Ruh ✔ 'un paylaştığı kostüm efektini birebir bütün yaptıklarını yaptım. Benim pack içinde index yoktu .Userinterface 'ye girip
UserInterface.cpp bu dosyayı açtım .
CEterPackManager::Instance().RegisterPack("pack/col_efektleri", "d:/ymir work/pc/col_efektleri"); şeklinde dizinine ekledim yeni eklediğim pack dosyasını çekmesi için.
ayarlamaların hepsini videodaki gibi yaptım fakat kostümde efekt olmadı .
Başka bir işlem yapmadım source ile ilgili. Filesi kurduktan hemen sonra yaptım. yapmam gereken başka bir işlem mi vardı acaba ?