- Konular
- 242
- Çözüm
- 42
- Online süresi
- 5mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 978
- Altın Konu
- 41
- Başarım Puanı
- 224
- MmoLira
- 4,198
- DevLira
- 48
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhabalar,
Sorunum şudur arkadaşlar , oyuna yeni eklediğim item/zırh/binekler için pack klasörünü paketliyorum. Fakat pack içinde index yok. Bunun çözümü olarak ise ClientSource içinde
Userinterface.cpp 'yi açıp pack listesinin oraya dizinini eklemem gerektiği söyleniyor.
İçinde Örneğin; npc root ve pc2_common için şöyle yazıyor,
CEterPackManager::Instance().RegisterPack("pack/npc", "d:/ymir work/npc");
CEterPackManager::Instance().RegisterPack("pack/pc2_common", "d:/ymir work/pc2");
CEterPackManager::Instance().RegisterRootPack((stFolder + std::string("root")).c_str());
Benim eklediğim yeni pack klasörünün adı yeni_binek olsun. ben userinterface.cpp'ye
CEterPackManager::Instance().RegisterPack("pack/yeni_binek", "d:/ymir work/npc");
diye yazıp kaydediyorum ve cilent build yapıyorum. build işleminde hata almıyorum . Başarılı diyor packi de paketliyorum. Binary içindeki pack klasörüne yeni_binek packi geliyor.
Fakat oyuna güncel client'ten girdiğim zaman eklediğim eklentiler gözükmüyor .
Sebebi nedir , nasıl çözebilirim , index için başka bir yolu var mıdır ?
Açık pack'imin klasör dizinleri alışılagelmiş şekilde değil
örneğin normal eixli bir pack açtığım zaman PC pack dosyasının içinde assasin , shaman, sura, warrior , common dosyası olur.
Benim açık packte PC diye klasör yok.
pc_sura , pc_warrior, pc_assassin, pc_common , pc_shaman diye tek tek açık haldeler.
Çözüm bilen veya ne yapmam gerektiği hakkınnda bir fikri olan varmı ?
Sorunum şudur arkadaşlar , oyuna yeni eklediğim item/zırh/binekler için pack klasörünü paketliyorum. Fakat pack içinde index yok. Bunun çözümü olarak ise ClientSource içinde
Userinterface.cpp 'yi açıp pack listesinin oraya dizinini eklemem gerektiği söyleniyor.
İçinde Örneğin; npc root ve pc2_common için şöyle yazıyor,
CEterPackManager::Instance().RegisterPack("pack/npc", "d:/ymir work/npc");
CEterPackManager::Instance().RegisterPack("pack/pc2_common", "d:/ymir work/pc2");
CEterPackManager::Instance().RegisterRootPack((stFolder + std::string("root")).c_str());
Benim eklediğim yeni pack klasörünün adı yeni_binek olsun. ben userinterface.cpp'ye
CEterPackManager::Instance().RegisterPack("pack/yeni_binek", "d:/ymir work/npc");
diye yazıp kaydediyorum ve cilent build yapıyorum. build işleminde hata almıyorum . Başarılı diyor packi de paketliyorum. Binary içindeki pack klasörüne yeni_binek packi geliyor.
Fakat oyuna güncel client'ten girdiğim zaman eklediğim eklentiler gözükmüyor .
Sebebi nedir , nasıl çözebilirim , index için başka bir yolu var mıdır ?
Açık pack'imin klasör dizinleri alışılagelmiş şekilde değil
örneğin normal eixli bir pack açtığım zaman PC pack dosyasının içinde assasin , shaman, sura, warrior , common dosyası olur.
Benim açık packte PC diye klasör yok.
pc_sura , pc_warrior, pc_assassin, pc_common , pc_shaman diye tek tek açık haldeler.
Çözüm bilen veya ne yapmam gerektiği hakkınnda bir fikri olan varmı ?