-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle

Binek veya 3D model Ekleme Sorun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan omen1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 801

omen1

Level 1
Üye
Konular
12
Online süresi
21m 32s
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 4 Ay 26 Gün
Başarım Puanı
82
MmoLira
42
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

iyi günler. Servere yeni binek eklemek istiyorum diyelim. client içerisine pack dosyasına olduğu gibi deneme.eix, deneme.epk adlı packları ekledim içinde 3d modeller bulunan. Packtaki index dosyasına da *deneme* şeklinde en üste ekledim. Mob proto ayarlarınıda navicattan yaptım id si 50060 olsun. Buraya kadar sorun yok.

deneme.eix dosyasını Eternexusla açtığımda içinde farklı isimde klasorler var deneme -> ymir work -> npc-> yeni_binek adında klasorler gibi yeni_binek klasörü icerisinde de model dosyaları var. Bunları bir yere daha eklemek lazım mı root içerisine vs. yoksa pack içerisine eklediğim deneme.eix ve deneme.epk şeklinde durması yetiyor mu. Birde root içerisinde bulunan npclist.txt ye benim neyi eklemem lazım.

50060 yeni_binek
50060 deneme -> Bunlardan hangisini eklemek lazım. Kısacası isim ve konumlandırma sıkıntım var.

Nasıl yapmam lazım. Teşekkür ederim.

yeni_binek npc liste ekleyeceksin msm ve klasör ismininde o olması lazım ayrıca

ustam çok teşekkürler yardımlarınız için. Dediklerinizi yaptım. Navicattan mob_proto ya bineği ekledikten sonra /mount_test 50060 ile deneme yaptığımda binek görünmüyor. Sebebi ne olabilir. Model dosyasında sorun yok daha önce rastgele bir şekilde aynı modeli eklemiştim görünüyordu. Şimdi hiç görünmüyor.

ustam çok teşekkürler yardımlarınız için. Dediklerinizi yaptım. Navicattan mob_proto ya bineği ekledikten sonra /mount_test 50060 ile deneme yaptığımda binek görünmüyor. Sebebi ne olabilir. Model dosyasında sorun yok daha önce rastgele bir şekilde aynı modeli eklemiştim görünüyordu. Şimdi hiç görünmüyor.
granny sürümünü kontrol et model 2.9 seninki 2.4 ise sorun olabilir

Şöyle bir hata alıyorum. Çözümü nedir acaba. Npclist.txt ekledikten sonra

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri