- Konular
- 12
- Online süresi
- 21m 32s
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 42
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
iyi günler. Servere yeni binek eklemek istiyorum diyelim. client içerisine pack dosyasına olduğu gibi deneme.eix, deneme.epk adlı packları ekledim içinde 3d modeller bulunan. Packtaki index dosyasına da *deneme* şeklinde en üste ekledim. Mob proto ayarlarınıda navicattan yaptım id si 50060 olsun. Buraya kadar sorun yok.
deneme.eix dosyasını Eternexusla açtığımda içinde farklı isimde klasorler var deneme -> ymir work -> npc-> yeni_binek adında klasorler gibi yeni_binek klasörü icerisinde de model dosyaları var. Bunları bir yere daha eklemek lazım mı root içerisine vs. yoksa pack içerisine eklediğim deneme.eix ve deneme.epk şeklinde durması yetiyor mu. Birde root içerisinde bulunan npclist.txt ye benim neyi eklemem lazım.
50060 yeni_binek
50060 deneme -> Bunlardan hangisini eklemek lazım. Kısacası isim ve konumlandırma sıkıntım var.
Nasıl yapmam lazım. Teşekkür ederim.
deneme.eix dosyasını Eternexusla açtığımda içinde farklı isimde klasorler var deneme -> ymir work -> npc-> yeni_binek adında klasorler gibi yeni_binek klasörü icerisinde de model dosyaları var. Bunları bir yere daha eklemek lazım mı root içerisine vs. yoksa pack içerisine eklediğim deneme.eix ve deneme.epk şeklinde durması yetiyor mu. Birde root içerisinde bulunan npclist.txt ye benim neyi eklemem lazım.
50060 yeni_binek
50060 deneme -> Bunlardan hangisini eklemek lazım. Kısacası isim ve konumlandırma sıkıntım var.
Nasıl yapmam lazım. Teşekkür ederim.