Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı FoxFS paketleme de İndex problemi

Dr.Legendy

DS Project - Anzel - Legendy
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
Konular
242
Çözüm
42
Online süresi
5mo 9d
Reaksiyon Skoru
978
Altın Konu
41
Başarım Puanı
224
MmoLira
4,198
DevLira
48
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar,
Sorunum şudur arkadaşlar , oyuna yeni eklediğim item/zırh/binekler için pack klasörünü paketliyorum. Fakat pack içinde index yok. Bunun çözümü olarak ise ClientSource içinde
Userinterface.cpp 'yi açıp pack listesinin oraya dizinini eklemem gerektiği söyleniyor.

İçinde Örneğin; npc root ve pc2_common için şöyle yazıyor,

CEterPackManager::Instance().RegisterPack("pack/npc", "d:/ymir work/npc");
CEterPackManager::Instance().RegisterPack("pack/pc2_common", "d:/ymir work/pc2");
CEterPackManager::Instance().RegisterRootPack((stFolder + std::string("root")).c_str());

Benim eklediğim yeni pack klasörünün adı yeni_binek olsun. ben userinterface.cpp'ye

CEterPackManager::Instance().RegisterPack("pack/yeni_binek", "d:/ymir work/npc");

diye yazıp kaydediyorum ve cilent build yapıyorum. build işleminde hata almıyorum . Başarılı diyor packi de paketliyorum. Binary içindeki pack klasörüne yeni_binek packi geliyor.

Fakat oyuna güncel client'ten girdiğim zaman eklediğim eklentiler gözükmüyor .

Sebebi nedir , nasıl çözebilirim , index için başka bir yolu var mıdır ?

Açık pack'imin klasör dizinleri alışılagelmiş şekilde değil
örneğin normal eixli bir pack açtığım zaman PC pack dosyasının içinde assasin , shaman, sura, warrior , common dosyası olur.
Benim açık packte PC diye klasör yok.
pc_sura , pc_warrior, pc_assassin, pc_common , pc_shaman diye tek tek açık haldeler.
Çözüm bilen veya ne yapmam gerektiği hakkınnda bir fikri olan varmı ?

Baya vakit olmuş sorunu çözebildiniz mi ? açık pack' de gr2'leri açıp konumu açık pack'e göre ayarlarsanız sorun kalmayacaktır. Gerçi sizin filesinizi kullanıyordum sorunu çözmüşsünüz sanırım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri