- Konular
- 2
- Online süresi
- 17h 11m
- Reaksiyon Skoru
- 13
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 1 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 14
- MmoLira
- 347
- DevLira
- 6
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Herkese selam bir süre önce güzel bir altyapı files oluşturup bunu satıp kazandığım para ile dosyalarıma yatırım yapma gibi bir projem vardı. Proje çok güzel gidiyordu fakat süreç içerisinde bir anda enerjimi kaybettim ve geliştirmeyi bıraktım. Bir iki aydır dosyalarla hiç bir işlem yapmıyorum ve farkettim ki artık bu iş benden geçmiş ne zamanım nede enerjim var sıfırdan bir dosya hazırlamaya. Dosyalar MartySama V 5.7p10 üzerine inşa edilmiştir bizzat parasını verip dosyaları satın aldım warez kullanmadım. Gerçekten çok emek verip olabildiğince profesyonel ve temiz bir şekilde ilerledim ve forumun gördüğü en iyi Altyapı Dosyaları arasında ilk sıralarda yerini alacağına hiç şüphem yok.
Tabi ki insanız ve hata yapıyoruz benimde hata yaptığım yerler olmuş olabilir %100 sorunsuz gibi bir ithamda bulunmak sizi kandırmaktır. Kesinlikle kasıtlı bir açık yada bug koyulmadı bu dosyaları satmak için geliştirmeye başlamıştım ve bana güvenip parasını vericek insanlara bunu yapacak karakterde biri değilim.
Dosyalar satılmaya hazır bir durumda aslında altyapı diye satılıp para kazanılan dosyalardan çok daha gelişmiş ve iyi durumda ama benim kafamdaki biraz daha geliştirip satmakdı o yüzden dosyalar ne kadar iyi olursa olsun satmaya kalkarsam yola çıkarken dürüst ve insanların parasının hakkını veren bir şey çıkaracağım düşünceme ihanet etmiş olucaktım bu yüzden paylaşıyorum.
__________________________________________________________________________________________________________________
Dosyaları kurup fotoğraf atmaya üşendim bu yüzden eğer kuran olursa ve sistemlerin fotoğraflarını atabilirse çok güzel olur bende eklerim onun dışında ben kurup atmayı düşünmüyorum.
Kurulumda ve karşılaşılan sorunlarda destek veremiyeceğimi belirtmek isterim.
Tabi ki insanız ve hata yapıyoruz benimde hata yaptığım yerler olmuş olabilir %100 sorunsuz gibi bir ithamda bulunmak sizi kandırmaktır. Kesinlikle kasıtlı bir açık yada bug koyulmadı bu dosyaları satmak için geliştirmeye başlamıştım ve bana güvenip parasını vericek insanlara bunu yapacak karakterde biri değilim.
Dosyalar satılmaya hazır bir durumda aslında altyapı diye satılıp para kazanılan dosyalardan çok daha gelişmiş ve iyi durumda ama benim kafamdaki biraz daha geliştirip satmakdı o yüzden dosyalar ne kadar iyi olursa olsun satmaya kalkarsam yola çıkarken dürüst ve insanların parasının hakkını veren bir şey çıkaracağım düşünceme ihanet etmiş olucaktım bu yüzden paylaşıyorum.
Dosyalar tamamen bana aittir ve tek başıma geliştirdim. Başka bir forumda paylaşılmasını istemiyorum ve dosyaları sahiplenmeyi düşünecek insanlara şimdiden acıyorum.
Dosyaları kurup fotoğraf atmaya üşendim bu yüzden eğer kuran olursa ve sistemlerin fotoğraflarını atabilirse çok güzel olur bende eklerim onun dışında ben kurup atmayı düşünmüyorum.
Kurulumda ve karşılaşılan sorunlarda destek veremiyeceğimi belirtmek isterim.
MartySama V5.7p10 üzerine düzenlenmiştir.
Game Source GCC10 ile derlenmektedir.
Client Source Visual Studio 2022 aracılığıyla derlenmektedir.
MySQL 5.6 kullanılmaktadır.
Python 3
FreeBSD 12.x ve üzeri
Game Source GCC10 ile derlenmektedir.
Client Source Visual Studio 2022 aracılığıyla derlenmektedir.
MySQL 5.6 kullanılmaktadır.
Python 3
FreeBSD 12.x ve üzeri
Yaptığım küçük eklentileri eklediğim sistemleri karşılaştığım sorunları ve kendim attığım
fixleri not aldım bunları detaylıca inceleyin.
Kullanılan sistemler gerçekten çok temiz test edilmiş ve sorunsuz sistemlerdir. İkarus sahibinden alınmış orjinal grid eklentili Ikarusdur.
fixleri not aldım bunları detaylıca inceleyin.
Kullanılan sistemler gerçekten çok temiz test edilmiş ve sorunsuz sistemlerdir. İkarus sahibinden alınmış orjinal grid eklentili Ikarusdur.
1 -> İtem Stack Sınırı 100.000 olarak değiştirildi.
2 -> Yang Sınırı 999KT olucak şekilde yükseltildi.
3 -> Hızlı Sandık Açma ( 50 ) ve Sandık Aynası eklendi.
4 -> Hızlı Ruh Taşı ve Hızlı Beceri Kitabı eklendi.
5 -> Uzaktan Skill Seçme eklendi.
6 -> Hızlı Artı Basma Eklendi ( + Basma Oranını gösteren ve Kaç Adet + Basma İtemi Olduğunu gösteren düzenleme yapıldı )
7 -> GM Minimap Teleport sistemi eklendi.
8 -> Mob Drop İnfo sistemi eklendi.
9 -> Hızlı ve Toplu İtem Sil Sat sistemi eklendi. ( Toplam yangın ne kadar olduğunu gösteren eklenti yapıldı )
10 -> Full Grid İkarus Offline Shop ve Global Ticaret Camı eklendi.
12 -> Affect göster gizle sistemi eklendi.
13 -> Tooltip Race Image sistemi eklendi.
14 -> Antiflag Tooltip sistemi eklendi.
15 -> Parti içinde olan üyelerin levellerini görme sistemi eklendi.
16 -> Hızlı Statü verme sistemi eklendi ( 10 )
17 -> Yanglar Direkt Envantere sistemi eklendi.
18 -> Cevherlerin Yan Yana sıralanması sistemi eklendi.
19 -> Bugdan Kurtarma Sistemi Eklendi ( Oyuncu bir yere sıkıştığın da ekranda otomatik olarak panel belirecektir )
20 -> Düello Efekt sistemi eklendi.
2 -> Yang Sınırı 999KT olucak şekilde yükseltildi.
3 -> Hızlı Sandık Açma ( 50 ) ve Sandık Aynası eklendi.
4 -> Hızlı Ruh Taşı ve Hızlı Beceri Kitabı eklendi.
5 -> Uzaktan Skill Seçme eklendi.
6 -> Hızlı Artı Basma Eklendi ( + Basma Oranını gösteren ve Kaç Adet + Basma İtemi Olduğunu gösteren düzenleme yapıldı )
7 -> GM Minimap Teleport sistemi eklendi.
8 -> Mob Drop İnfo sistemi eklendi.
9 -> Hızlı ve Toplu İtem Sil Sat sistemi eklendi. ( Toplam yangın ne kadar olduğunu gösteren eklenti yapıldı )
10 -> Full Grid İkarus Offline Shop ve Global Ticaret Camı eklendi.
12 -> Affect göster gizle sistemi eklendi.
13 -> Tooltip Race Image sistemi eklendi.
14 -> Antiflag Tooltip sistemi eklendi.
15 -> Parti içinde olan üyelerin levellerini görme sistemi eklendi.
16 -> Hızlı Statü verme sistemi eklendi ( 10 )
17 -> Yanglar Direkt Envantere sistemi eklendi.
18 -> Cevherlerin Yan Yana sıralanması sistemi eklendi.
19 -> Bugdan Kurtarma Sistemi Eklendi ( Oyuncu bir yere sıkıştığın da ekranda otomatik olarak panel belirecektir )
20 -> Düello Efekt sistemi eklendi.
1 -> Statü Sınırı 94 olarak yükseltildi. ( 1-120 için yapılmıştır )
2 -> Saldırı ve Hareket hızı sınırı 255 olarak değiştirildi ( Binek üstünde vuruş kaçırmaması için ayarlandı ve başlangıç değerleri yükseltildi )
3 -> Taşların verdiği özelliklerin tamamının oyun içinde gözükmesi sağlandı. (Normalde 2 özellikden sonra gözükmezdi artık gözüküyor )
4 ->
5 ->
6 -> Minimap altına Tarih ve Saat eklendi.
7 -> Affectlerin orjinal iconlardan çekmesi sağlanarak daha güzel bir görüntü elde edildi.
8 -> Npc slot sayısı 80 olarak yükseltildi.
9 -> Ticaret Slotu 24 olarak yükseltildi.
10 -> Level ve Derecenin arasına boşluk koyularak daha güzel bir görüntü elde edildi.
11 -> Chat ekranına istenen yazı yazılmasi için eklenti yapıldı (bknz: NS Work İyi Oyunlar Diler )
12 -> Fısıltı Penceresine Level ve Saat eklendi.
13 -> Pazardan ve Npclerden alınan itemlerin üst üste stacklenmesi için gerekli düzenleme yapıldı.
14 -> Ticarete koyulan yang arasına nokta eklendi (Taşma sorunu nedeniyle ticaretten yang yazısı kaldırıldı )
15 -> Npclerde bulunan 0 yang ürünlere [ÜCRETSİZ] yazısı eklendi.
16 -> Oto Pot Sınırsız olacak şekilde düzenlendi.
17 -> Cesaret pelerini sınırsız olacak şekilde düzenlendi.
18 -> C++ Mob Spawn Performans güncellemesi yapıldı.
19 -> C++ Metin Düşme Performans güncellemesi yapıldı.
20 -> Level sayısı gösterildi parantez içine alındı ve belli level aralıklarıyla değişen tag eklentisi yapıldı.
21 -> İsim Gölge optimizasyonu yapıldı.
22 -> Player TextTail Sistemi eklendi. ( Yere düşen itemler senin değilse BORDO gözükür )
23 -> Fishing Security
24 -> GM Hesapların duvardan geçebilme özelliği eklendi.
25 -> Aeldra notice düzenlemesi yapıldı.
2 -> Saldırı ve Hareket hızı sınırı 255 olarak değiştirildi ( Binek üstünde vuruş kaçırmaması için ayarlandı ve başlangıç değerleri yükseltildi )
3 -> Taşların verdiği özelliklerin tamamının oyun içinde gözükmesi sağlandı. (Normalde 2 özellikden sonra gözükmezdi artık gözüküyor )
4 ->
5 ->
6 -> Minimap altına Tarih ve Saat eklendi.
7 -> Affectlerin orjinal iconlardan çekmesi sağlanarak daha güzel bir görüntü elde edildi.
8 -> Npc slot sayısı 80 olarak yükseltildi.
9 -> Ticaret Slotu 24 olarak yükseltildi.
10 -> Level ve Derecenin arasına boşluk koyularak daha güzel bir görüntü elde edildi.
11 -> Chat ekranına istenen yazı yazılmasi için eklenti yapıldı (bknz: NS Work İyi Oyunlar Diler )
12 -> Fısıltı Penceresine Level ve Saat eklendi.
13 -> Pazardan ve Npclerden alınan itemlerin üst üste stacklenmesi için gerekli düzenleme yapıldı.
14 -> Ticarete koyulan yang arasına nokta eklendi (Taşma sorunu nedeniyle ticaretten yang yazısı kaldırıldı )
15 -> Npclerde bulunan 0 yang ürünlere [ÜCRETSİZ] yazısı eklendi.
16 -> Oto Pot Sınırsız olacak şekilde düzenlendi.
17 -> Cesaret pelerini sınırsız olacak şekilde düzenlendi.
18 -> C++ Mob Spawn Performans güncellemesi yapıldı.
19 -> C++ Metin Düşme Performans güncellemesi yapıldı.
20 -> Level sayısı gösterildi parantez içine alındı ve belli level aralıklarıyla değişen tag eklentisi yapıldı.
21 -> İsim Gölge optimizasyonu yapıldı.
22 -> Player TextTail Sistemi eklendi. ( Yere düşen itemler senin değilse BORDO gözükür )
23 -> Fishing Security
24 -> GM Hesapların duvardan geçebilme özelliği eklendi.
25 -> Aeldra notice düzenlemesi yapıldı.
1 -> Yere yang atma engellendi.
2 -> Yeşil ve Mor iksirin süresi bitmeden tekrar kullanması engellendi.
3 -> Pazarlara vurulabilmesi engellendi.
4 -> Npc marketlerden 0 yanga item alınamaması engellendi.
4 -> Partide özellik olarak HP verilen oyuncu oyundan çıksa bile HP gitmemesi engellendi.
5 -> Party Role Buffer Fix.
6 -> Sersemlik bugu Fix.
7 -> Karakter ekranın da ki statü sorunu düzeltildi.
8 -> Gelinlik Smokin ve Buket giyili iken kostüm giyme engellendi.
9 -> Bossların duvara sıkıştırması engellendi.
10 -> Bossların yere düşmesi engellendi.
11 -> Lens gösterimi fix.
12 -> Binek üstünde ateş hayaleti kullanılması engellendi. (Yanda gezen binek sistemine uyarlanmalı.)
13 -> Lycan ve Şaman atak kaçırması engellendi.
14 -> Lonca Savaşı izleyinci modunda hasar verilmesi engellendi.
15 -> Zehirlenmiş Canavar Agro Fix.
16 -> Level ve statü alınca gelen pot engellendi.
17 -> Dönüşüm yapıldığın da Otomatik Mavi Pottan kaynaklanan hasar bugu fixlendi.
18 -> Otomatik pot ile aç kapa yapıldığında oluşan lag nedeniyle 5 saniye süre sınırı eklendi.
19 -> Karakter Öldüğü zaman oluşan PlayerGauge Düzenlemesi.
20 -> Set align de derece hesaplaması hatası çözümlendi.
21 -> Hızlı bk okuma sistemi nediyle 120 levelde bk okunmaması hatası giderildi.
22 -> Lalaker client memory leak fix.
23 -> Örümcek zindanın da party ile yapılan bug çözümlendi.
24 -> Cmd fonksiyonlarında kullanılan one_argument, two_argumente ilave olarak three arguments eklendi.
25 -> Gelinlik Smokin ve Buket'e efsun ve arttırma kağıdı atılması engellendi.
26 -> K Envanter eklendikten sonra envanterdeki itemlere efsun atılamama hatası giderildi.
27 -> DB üzerinde sürekli olarak verilen inatçı item_proto syserri çözüldü.
28 -> Elinde Buket varken at çağırma engellendi.
29 -> At Ve Binek Üzerindeyken Lonca Arenasına Işınlanma Fix
2 -> Yeşil ve Mor iksirin süresi bitmeden tekrar kullanması engellendi.
3 -> Pazarlara vurulabilmesi engellendi.
4 -> Npc marketlerden 0 yanga item alınamaması engellendi.
4 -> Partide özellik olarak HP verilen oyuncu oyundan çıksa bile HP gitmemesi engellendi.
5 -> Party Role Buffer Fix.
6 -> Sersemlik bugu Fix.
7 -> Karakter ekranın da ki statü sorunu düzeltildi.
8 -> Gelinlik Smokin ve Buket giyili iken kostüm giyme engellendi.
9 -> Bossların duvara sıkıştırması engellendi.
10 -> Bossların yere düşmesi engellendi.
11 -> Lens gösterimi fix.
12 -> Binek üstünde ateş hayaleti kullanılması engellendi. (Yanda gezen binek sistemine uyarlanmalı.)
13 -> Lycan ve Şaman atak kaçırması engellendi.
14 -> Lonca Savaşı izleyinci modunda hasar verilmesi engellendi.
15 -> Zehirlenmiş Canavar Agro Fix.
16 -> Level ve statü alınca gelen pot engellendi.
17 -> Dönüşüm yapıldığın da Otomatik Mavi Pottan kaynaklanan hasar bugu fixlendi.
18 -> Otomatik pot ile aç kapa yapıldığında oluşan lag nedeniyle 5 saniye süre sınırı eklendi.
19 -> Karakter Öldüğü zaman oluşan PlayerGauge Düzenlemesi.
20 -> Set align de derece hesaplaması hatası çözümlendi.
21 -> Hızlı bk okuma sistemi nediyle 120 levelde bk okunmaması hatası giderildi.
22 -> Lalaker client memory leak fix.
23 -> Örümcek zindanın da party ile yapılan bug çözümlendi.
24 -> Cmd fonksiyonlarında kullanılan one_argument, two_argumente ilave olarak three arguments eklendi.
25 -> Gelinlik Smokin ve Buket'e efsun ve arttırma kağıdı atılması engellendi.
26 -> K Envanter eklendikten sonra envanterdeki itemlere efsun atılamama hatası giderildi.
27 -> DB üzerinde sürekli olarak verilen inatçı item_proto syserri çözüldü.
28 -> Elinde Buket varken at çağırma engellendi.
29 -> At Ve Binek Üzerindeyken Lonca Arenasına Işınlanma Fix
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Game-Mysql Eklendi.
Paylaşım için teşekkürler.
Ikarus çoğu kişinin eklerken doğru ekleyemediği, bazı detayları gözünden kaçırdığı bir offline shop. Açılan yardım konuları olsun, çözümlerin ücretli olarak paylaşılması olsun zaten bunun kanıtı. Tüm eklenilen şeylerde tek problem olabilecek şey bu. İkarus kullanmak isteyenlere Martysama için özel bir sürüm çıkartacağını ve onu ilerleyen dönemde mevcutu kaldırarak geçiş yapabileceğini belirtmek isterim. Bunun için satın almanız gerekecek. Bir oyun açmadan önce en azından offline shopunuzun düzgün çalıştığından emin olmalı ve bunu satın almaktan çekinmemelisiniz.
Onun dışında Martysamaya diyecek bir şey yok. Zaten düzgün bir altyapı sunuyor. Geliştiricilere ekstradan başarılar.
Yarın MYSQL v.s. dosyalarını paylaştığın zaman ben de bizzat kurup incelemek isterim. Resim de paylaşırım sizinle.
- Konular
- 146
- Çözüm
- 20
- Online süresi
- 6mo 15d
- Reaksiyon Skoru
- 1,776
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 284
- MmoLira
- 3,226
- DevLira
- 16
Paylaşım için teşekkürler, Konuya 24 saat içerisinde görsel, link, vt eklemeniz gerekmektedir
- Konular
- 2
- Online süresi
- 17h 11m
- Reaksiyon Skoru
- 13
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 1 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 14
- MmoLira
- 347
- DevLira
- 6
Link ve VT eklenecek.Paylaşım için teşekkürler, Konuya 24 saat içerisinde görsel, link, vt eklemeniz gerekmektedir
- Konular
- 96
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 3mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 284
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 21 Gün
- Başarım Puanı
- 166
- MmoLira
- 11,580
- DevLira
- 30
Paylaşımın İçin Teşekkürler Beklemedeyiz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)