ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
TUNCER61 - 65-250  Server Files

TUNCER61 - 65-250 Server Files 1

indirmek için izniniz yok

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

onun filesi core vermesi için yapılmış zaten. 2k onlinede açılan serveri 3 gün dayandı ve kapandı. diğer sorduğun kişileri az çok tahmin edebiliyorum :D (snayzer, bevis ve manji) dolandırıcıkta master yapmış kişiler daha bilgili oluyor...
Dostum sen anlamıyormusun ? Git en bilgili kişiye sor yönetimdekilere sor yürü. Gözümle gördüm diyorum sancağın filesinde siz ne anlamaz insanlarsınız ya. Kabul edin BİLGİSİZSİNİZ!

Edit: Ayrıca ismini saydığın kişiler seni tersten okutur.

Son düzenleme:
Dostum sen anlamıyormusun ? Git en bilgili kişiye sor yönetimdekilere sor yürü. Gözümle gördüm diyorum sancağın filesinde siz ne anlamaz insanlarsınız ya. Kabul edin BİLGİSİZSİNİZ!
dostum kendini boşuna yırtıyorsun. sancak filesinin kapatılmış syserrlarını ve rastgele eklenmiş sistemlerin sorunlarını çözdün de sanki burada konuşuyorsun :D
ilber-ortayli-nin-kadir-misiroglu-ndan-kacmasi_1197955.jpg

dostum kendini boşuna yırtıyorsun. sancak filesinin kapatılmış syserrlarını ve rastgele eklenmiş sistemlerin sorunlarını çözdün de sanki burada konuşuyorsun :D
ilber-ortayli-nin-kadir-misiroglu-ndan-kacmasi_1197955.jpg
Sancak filesinden banane ben sancağı örnek gösterdim o fileste gördüm vrunneri ilk zaten ? BEN SANCAK FİLESİNİ KULLANIYORMUŞUM GİBİ YORUM YAPMAYIN! Ben örnek veriyorum o filesten. Benim dediğim şu kabul etmiyorsunuz. Vrunner core yiyen bir chyi açar. Bazı bilgisizler benim bilgimle alay ediyordu. Vrunner bilmeyen files yapıyor vrunner bilmeyen files satıyor işte bunu diyorum ben. Gelip buraya tamam kardeş sen haklıymışsın biz bilgisizmişiz diyemiyorlar. Zaten tuncer diyemez ona şimdi en yetkili gelse flusya haklı dese o gene yola gelmez. İŞTE NE YAPARSIN BİLGİSİZLER FİLES SATIYOR.

Son düzenleme:
Sancak filesinden banane ben sancağı örnek gösterdim o fileste gördüm vrunneri ilk zaten ? BEN SANCAK FİLESİNİ KULLANIYORMUŞUM GİBİ YORUM YAPMAYIN! Ben örnek veriyorum o filesten. Benim dediğim şu kabul etmiyorsunuz. Vrunner core yiyen bir chyi açar. Bazı bilgisizler benim bilgimle alay ediyordu. Vrunner bilmeyen files yapıyor vrunner bilmeyen files satıyor işte bunu diyorum ben. Gelip buraya tamam kardeş sen haklıymışsın biz bilgisizmişiz diyemiyorlar. Zaten tuncer diyemez ona şimdi en yetkili gelse flusya haklı dese o gene yola gelmez. İŞTE NE YAPARSIN BİLGİSİZLER FİLES SATIYOR.
Ya güzel kardeşim bak normal bir vrunner ssini attığım corelerı açamaz. açabilmesi için killall gibi bir komuta ihtiyaç duyar ki onu da yapanın aklına tüküreyüm :D sen niye bu kadar zorluyorsun ben onu anlayamadım burda yetkililer files geliştiricileri değiller sadece geliştiricilere yardımcı olmak için yönetimdeler.

Sancak filesinden banane ben sancağı örnek gösterdim o fileste gördüm vrunneri ilk zaten ? Ben örnek veriyorum o filesten. Benim dediğim şu kabul etmiyorsunuz. Vrunner core yiyen bir chyi açar. Bazı bilgisizler benim bilgimle alay ediyordu. Vrunner bilmeyen files yapıyor vrunner bilmeyen files satıyor işte bunu diyorum ben. Gelip buraya tamam kardeş sen haklıymışsın biz bilgisizmişiz diyemiyorlar. Zaten tuncer diyemez ona şimdi en yetkili gelse flusya haklı dese o gene yola gelmez. İŞTE NE YAPARSIN BİLGİSİZLER FİLES SATIYOR.
zaten doğrusunu anlatıyorsunuz ama tatmin olamadığınız için kavga ediyorsunuz. senin bildiğin gibi çalışsın yada çalışmasın bunu tecrübe edindikten sonra gerisi boşver. konuyu takipden çıkıyorum, ölü bir adamın paylaştığı konuyu çok kirlettiniz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri