romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
TUNCER61 - 65-250  Server Files

TUNCER61 - 65-250 Server Files 1

indirmek için izniniz yok

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ya güzel kardeşim bak normal bir vrunner ssini attığım corelerı açamaz. açabilmesi için killall gibi bir komuta ihtiyaç duyar ki onu da yapanın aklına tüküreyüm :D sen niye bu kadar zorluyorsun ben onu anlayamadım burda yetkililer files geliştiricileri değiller sadece geliştiricilere yardımcı olmak için yönetimdeler.
Nerdeyse o komut hepsinde var! Neyse ya dengim değilmişsiniz. Özür bile dileyemeyen insanlar. ÖNCE KABUL EDECEKSİN! Tuncerle tam birbirinizi bulmuşsunuz yeminle övün birbirinizi :)

zaten doğrusunu anlatıyorsunuz ama tatmin olamadığınız için kavga ediyorsunuz. senin bildiğin gibi çalışsın yada çalışmasın bunu tecrübe edindikten sonra gerisi boşver. konuyu takipden çıkıyorum, ölü bir adamın paylaştığı konuyu çok kirlettiniz.
Yola gelmeye başladılar zaten :/ Haklısın neden bu kadar uğraştım bilmiyorum. İyi forumlar.

Nerdeyse o komut hepsinde var! Neyse ya dengim değilmişsiniz. Özür bile dileyemeyen insanlar. ÖNCE KABUL EDECEKSİN! Tuncerle tam birbirinizi bulmuşsunuz yeminle övün birbirinizi :)
olm benim tuncerle bir alakam yok ki adamı tanımam bile :D

olm benim tuncerle bir alakam yok ki adamı tanımam bile :D
Senin olayla hiç alakan yoktuda olayı anlamadan atladın sazan gibi. İlk yazımda belirtmek istediğim şuanda sattığı fileste vrunner kurulu coreli filesi satıyor ve oyuncular bunu oyundan düşme sanıyor. Filesini kullanan tanıdıklarım var bi gönderme idi ama sen yırtık dondan çıkan... benim için bundan sonra. Hadi işine bak.

Senin olayla hiç alakan yoktuda olayı anlamadan atladın sazan gibi. İlk yazımda belirtmek istediğim şuanda sattığı fileste vrunner kurulu coreli filesi satıyor ve oyuncular bunu oyundan düşme sanıyor. Filesini kullanan tanıdıklarım var bi gönderme idi ama sen yırtık dondan çıkan... benim için bundan sonra. Hadi işine bak.
Şapkasız ağacın meyvesi beni alıntılayarak laf atarsan cevabını alırsın tabi, Git etc giydirmeye devam et hadi koçum yorma beni sıkıldım :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri