- Konular
- 609
- Çözüm
- 26
- Online süresi
- 1mo 26d
- Reaksiyon Skoru
- 2,368
- Altın Konu
- 14
- TM Yaşı
- 7 Yıl 11 Gün
- Başarım Puanı
- 272
- MmoLira
- 798
- DevLira
- 242
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Kardeşim bak sana hala aynı şeyi yazıyorum kendimi niye acındırayım oğlum sakat mısın siz gelip 1.5 yıl önceki sohbeti attınız ben de attım hadi gidin ötede ağlayın biriniz plechito dilenir biriniz binek sistemi dilenir Marty filese sistem ekleyemiyorum deyince de dilenci oluyorum hadi işinize reis çekiyordunuz şimdi hepiniz her haltı bilen koca adamlar olmuşsunuz.İşte bilgisiz olduğunun kanıtı. Söküp atacakmısın sökmeyi bilmeyen adam sistem sökecek![]()
Lan konuyu sapıtıp duruyorsun fazla akıllı olduğunu sanıyorsun. Vrunnerci ne oldu ne vrunner elinde mi patladı konuyu sapıtma. Son yazdığım msjda özelden acındırmışsın kendini sende yalan oldun be
![]()
![]()
Gm bile olmadığın swde 400 onlineyi geçtim yalanlarınla seni baş başa bırakıyorum küçük kardeşim bu son mesajım 
- Konular
- 94
- Çözüm
- 78
- Online süresi
- 10mo 23d
- Reaksiyon Skoru
- 658
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 226
- MmoLira
- 3,292
- DevLira
- 12
Ben hiç bir foto atmadım sen atana kadar. YERİNDE SAYMAYA DEVAM BAK BU KONUDA BİLE BİLGİSİZ OLDUĞUNUZU KANITLADIM YA YETERLİ! Adamla tartışmamız vrunner yemeyince dansözü geçti kıvırıyor.Kardeşim bak sana hala aynı şeyi yazıyorum kendimi niye acındırayım oğlum sakat mısın siz gelip 1.5 yıl önceki sohbeti attınız ben de attım hadi gidin ötede ağlayın biriniz plechito dilenir biriniz binek sistemi dilenir Marty filese sistem ekleyemiyorum deyince de dilenci oluyorum hadi işinize reis çekiyordunuz şimdi hepiniz her haltı bilen koca adamlar olmuşsunuz.Gm bile olmadığın swde 400 onlineyi geçtim yalanlarınla seni baş başa bırakıyorum küçük kardeşim bu son mesajım
![]()
- Konular
- 609
- Çözüm
- 26
- Online süresi
- 1mo 26d
- Reaksiyon Skoru
- 2,368
- Altın Konu
- 14
- TM Yaşı
- 7 Yıl 11 Gün
- Başarım Puanı
- 272
- MmoLira
- 798
- DevLira
- 242
Kardeşim yamuk parmaklarınla ne anlatmaya çalışıyosun sen hala ben anlamadım?Ben hiç bir foto atmadım sen atana kadar. YERİNDE SAYMAYA DEVAM BAK BU KONUDA BİLE BİLGİSİZ OLDUĞUNUZU KANITLADIM YA YETERLİ! Adamla tartışmamız vrunner yemeyince dansözü geçti kıvırıyor.
vrunner açmayı bilmediğinden vrunner kullanamıyorsun bana gelmiş hala diyorsun ki vrunner coreleri açıyor hadi işine oğlum bi server sahibi ol bi core ye sonra gel burda ağla git manji abine sor o sana doğru bilgi verecekmiş 
- Konular
- 94
- Çözüm
- 78
- Online süresi
- 10mo 23d
- Reaksiyon Skoru
- 658
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 226
- MmoLira
- 3,292
- DevLira
- 12
Manji ile 1 kere konuşmuşluğum bevis ile 1 kere konuşmuşluğum yok. Hayal kurma bilgisiz herif. BİLGİSİZSİN KABUL ET! KIVIRMA!Kardeşim yamuk parmaklarınla ne anlatmaya çalışıyosun sen hala ben anlamadım?vrunner açmayı bilmediğinden vrunner kullanamıyorsun bana gelmiş hala diyorsun ki vrunner coreleri açıyor hadi işine oğlum bi server sahibi ol bi core ye sonra gel burda ağla git manji abine sor o sana doğru bilgi verecekmiş
![]()
- Konular
- 609
- Çözüm
- 26
- Online süresi
- 1mo 26d
- Reaksiyon Skoru
- 2,368
- Altın Konu
- 14
- TM Yaşı
- 7 Yıl 11 Gün
- Başarım Puanı
- 272
- MmoLira
- 798
- DevLira
- 242
Daha neyini kabul edeyim ? zaten diyorum marty fileslerde sorun yaşıyorum diye yazık gerçektenManji ile 1 kere konuşmuşluğum bevis ile 1 kere konuşmuşluğum yok. Hayal kurma bilgisiz herif. BİLGİSİZSİN KABUL ET! KIVIRMA!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)