- Konular
- 49
- Reaksiyon Skoru
- 308
- Altın Konu
- 34
- Başarım Puanı
- 86
- TM Yaşı
- 1 Ay 6 Gün
- Online Süresi
- 14d 5h 25m
- MmoLira
- 1,887
- DevLira
- 12
- Takipçiler
- 11
Merhaba turkmmo;
uzun zamandır aranızda değildim ama artık bu hasret sona eriyor. Öncelikle tüm sevenlerime ve sevmeyenlerime selamlar olsun. Forumu biraz canlandırma vaktinin geldiğini düşünüyorum . Evet doğru artık aranızdayım o yüzden düşmanlarım savunma hazırlaklarına başlayabilir çünkü çok sert geliyorum , geri dönüşüm şerefine bu filesi sizlerle paylaşma kararı aldım yanlız bilmeniz gereken bir şey var bu sadece başlangıç hediyesi.
For: @Tungа @Ecrina @Nicość @sananebak
Freebsd : 11.4 ve üzeri
Mysql : 5.6
GCC8
Client: Vs2019
Not : 1) - Db build alırken boost hatası alırsanız 'pkg install boost-all' yazarak boost'u kurabilirsiniz.
2) - Gamede Olan CH-Auth-Game99 CONFIG BIND_IP Kendi İp Adresinizi Yazınız Aksi Taktirde Chler Açılmayacaktır!
Dipnot : Files @yildo45 e aittir. Ve bu dosyalar eski bir sürümdür . Zaten kendisi benim yıllardır tanıdığım sevdiğim bir kardeşim. Bu dosyalar şuan satıştaki dosyalar ile alakası yoktur bu eski sürümdür . İsmet kardeşimin bu eski sürüm dosyalarını başka bir müşterisinden sorunlarını çözmek ve sistem ekleme amaçlı çalarak el altından satmaya kalktılar bizde bu yüzden paylaşma kararı aldık .
Yapılanlar : Fileste birçok game.core tarafımca fixlenmiştir.
İkraus Offline Shop Fixleri Yapılmıştır.
Client Sürekli Oyundan Atma Sorunu Fixlenmiştir.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Files ile alakalı sorun keşfederseniz konu altından belirtebilirsiniz çözümleri beraber yapacağız.
uzun zamandır aranızda değildim ama artık bu hasret sona eriyor. Öncelikle tüm sevenlerime ve sevmeyenlerime selamlar olsun. Forumu biraz canlandırma vaktinin geldiğini düşünüyorum . Evet doğru artık aranızdayım o yüzden düşmanlarım savunma hazırlaklarına başlayabilir çünkü çok sert geliyorum , geri dönüşüm şerefine bu filesi sizlerle paylaşma kararı aldım yanlız bilmeniz gereken bir şey var bu sadece başlangıç hediyesi.
For: @Tungа @Ecrina @Nicość @sananebak
Freebsd : 11.4 ve üzeri
Mysql : 5.6
GCC8
Client: Vs2019
Not : 1) - Db build alırken boost hatası alırsanız 'pkg install boost-all' yazarak boost'u kurabilirsiniz.
2) - Gamede Olan CH-Auth-Game99 CONFIG BIND_IP Kendi İp Adresinizi Yazınız Aksi Taktirde Chler Açılmayacaktır!
Dipnot : Files @yildo45 e aittir. Ve bu dosyalar eski bir sürümdür . Zaten kendisi benim yıllardır tanıdığım sevdiğim bir kardeşim. Bu dosyalar şuan satıştaki dosyalar ile alakası yoktur bu eski sürümdür . İsmet kardeşimin bu eski sürüm dosyalarını başka bir müşterisinden sorunlarını çözmek ve sistem ekleme amaçlı çalarak el altından satmaya kalktılar bizde bu yüzden paylaşma kararı aldık .
Yapılanlar : Fileste birçok game.core tarafımca fixlenmiştir.
İkraus Offline Shop Fixleri Yapılmıştır.
Client Sürekli Oyundan Atma Sorunu Fixlenmiştir.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Files ile alakalı sorun keşfederseniz konu altından belirtebilirsiniz çözümleri beraber yapacağız.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
#İNDİRME LİNKLERİ#
Aşağıdaki Freebsd'yi kullanabilirsiniz
forum.turkmmo.com
Mysql 5.6 Kurunuz
"pkg remove mysql55-server mysql55-client"
"pkg install mysql56-server"
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Python27 yüklü olmasına rağmen pack.bat çalıştırdığınız zaman direk kapanıyorsa bunu uygulayın
GAME VE DB SRC BUİLD ETTİĞİNİZ ZAMAN BİN KLASÖRÜ SİLİNİP BİN İSMİYLE BUİLD EDİYORSA MAKEFİLE'Yİ DEĞİŞTİRİN
HAYIRLI RAMAZANLAR
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aşağıdaki Freebsd'yi kullanabilirsiniz

FreeBSD Hazır Source Build Etmelik VHD(FreeBSD11.4 - i386(32bit) - GCC8/GCC9/GCC10 - MySQL 5.5 - Python2.7 - ZFS)
İçerik: Kullanılan İmaj Dosyası: FreeBSD-11.4-RELEASE-i386-disc1.iso FreeBSD Sürümü: 11.4 i386(32bit) Timezone problemi giderildi. Sunucu açıp kapattığınızda Türkiye saatiyle uyumlu çalışmaya devam edecektir. Daha yüksek disk hızı nedeniyle dosya sistemi olarak ZFS tercih edilmiştir. Bulunan...
Mysql 5.6 Kurunuz
"pkg remove mysql55-server mysql55-client"
"pkg install mysql56-server"
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Python27 yüklü olmasına rağmen pack.bat çalıştırdığınız zaman direk kapanıyorsa bunu uygulayın

GAME VE DB SRC BUİLD ETTİĞİNİZ ZAMAN BİN KLASÖRÜ SİLİNİP BİN İSMİYLE BUİLD EDİYORSA MAKEFİLE'Yİ DEĞİŞTİRİN
HAYIRLI RAMAZANLAR
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MÜQEMMEL BEYLER EQWEQEWQE
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 76022
Konuya dair kanıt eklenmiştir.
eğer db'yi build ederken hata alırsanız
pkg install boost-all
kurun y/n diye bir kere daha gelecek y basın.
pack dosyalarını sıkıştırmak için python 2.7 indirmelisiniz.
sonra data.rar daki pack.batı çalıştırıp tüm packleri tek tek sıkıştırmalısınız. 34 adet olmalı. sıkıştırmadan önce serverinfo.py yi düzenlemeyi unutmayın.
game ve db yi build aldığında /usr/game/share klasörüne bin diye dosya çıkartıyor game i build al ismini game yap db'yi build al ismini db yap ve /usr/game/share klasörüne bin isminde klasör açıp bu iki dosyayı içine atın ve dosya izinlerini 777 yapın.
db auth core1 ch1 ve ch2deki CONFIG'leri açıp BIND_IP'yi sanal makinenin ipsi ile değiştirin kurulumu tamamlayın iyi kullanımlar.
Teşekkürler @manji
Merak eden olursa diye içerisinde levelli pet sistemi ve destansı simya sistemi de mevcut.
Build almakta hata yaşayanlar vs varsa diye game ve db dosyalarını upload ettim dileyen indirebilir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir./usr/game/share/bin klasörüne atıp dosya izinlerini verin.
Ekleme:
mysql şifresini sıfırlamanız gerekiyor onu sıfırlamak içinLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.linkteki yönergeleri takip edin.
account listesinde admin1 diye bir hesap göreceksiniz onu admin2 diye veya kafanıza göre bir ID ile değiştirin çünkü Bu bilgisayardan giriş izni yok diye hata veriyor.
Size bir de şifre lazım:
Şifre: 12345
MD5: *00A51F3F48415C7D4E8908980D443C29C69B60C9
canını yerim db de sorun yaşıyordum iyi oldu thanks
Paylaşım için Teşekkürler
Kanıt :
![]()
Moderatör tarafında düzenlendi: