romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
TUNCER61 - 65-250  Server Files

TUNCER61 - 65-250 Server Files 1

indirmek için izniniz yok

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

@AsiLZade @GUNNERIUS şurdaki msjları gelip temizlemeniz yok mu ikidebir ileti gelmese.

Konuyu takip ettiğiniz için bildiri geliyor konu içerisinde takibi bırak dediğiniz halde size bildiri gelmeyecektir

CÖRÖ YÜYÖN FİLESÖ VÖRÖRNNER AÇÖMÖZ. DÖHÖ VÖRÖNNÖR NÖ ONU BÖLMÖYÖN ADAM FÖLÖS YÖPÖYÖR!

Diyenlere gelsin.!

Bana bunu dedin şimdi kendin vrunner ne bilmediğinin kanıtı şimdi ne diceksin acaba? Vrunner bilmeyen files SATIYOR NE YAZIKKİ!. Bir kere mantıklı düşünün. Corenin nerden geleceği belli olmaz. 7/24 pc başında mı duracaksın. Ha ben duruyorum 3 kişiyiz birimiz yoksa birimiz pc başında. Her coreyi çözmek istiyorsan vrunner kurmazsın. Ama son verdiğini çözmek istiyorsan vrunner kurar kafan rahat eder. Neden son verdiğini diyorum. İlk core yedikten sonra chyi açıp tekrar core verirse diğerinin üstüne atıyor direk coreyi ve önceki core gidiyor. Şimdi gidin 2-3 kişiye sorun ben 2-3 kişiye sordum 1tanesinin kanıtını bırakıyorum. ÖCÜÜÜÜÜÜ.

Neyse BEN ETC GİYDİRMEYE DEVAM!

NQ6K1j.jpg

NQ6sB6.jpg

CÖRÖ YÜYÖN FİLESÖ VÖRÖRNNER AÇÖMÖZ. DÖHÖ VÖRÖNNÖR NÖ ONU BÖLMÖYÖN ADAM FÖLÖS YÖPÖYÖR!

Diyenlere gelsin.!

Bana bunu dedin şimdi kendin vrunner ne bilmediğinin kanıtı şimdi ne diceksin acaba? Vrunner bilmeyen files SATIYOR NE YAZIKKİ!. Bir kere mantıklı düşünün. Corenin nerden geleceği belli olmaz. 7/24 pc başında mı duracaksın. Ha ben duruyorum 3 kişiyiz birimiz yoksa birimiz pc başında. Her coreyi çözmek istiyorsan vrunner kurmazsın. Ama son verdiğini çözmek istiyorsan vrunner kurar kafan rahat eder. Neden son verdiğini diyorum. İlk core yedikten sonra chyi açıp tekrar core verirse diğerinin üstüne atıyor direk coreyi ve önceki core gidiyor. Şimdi gidin 2-3 kişiye sorun ben 2-3 kişiye sordum 1tanesinin kanıtını bırakıyorum. ÖCÜÜÜÜÜÜ.

Neyse BEN ETC GİYDİRMEYE DEVAM!

NQ6K1j.jpg

NQ6sB6.jpg
onun filesi core vermesi için yapılmış zaten. 2k onlinede açılan serveri 3 gün dayandı ve kapandı. diğer sorduğun kişileri az çok tahmin edebiliyorum :D (snayzer, bevis ve manji) dolandırıcıkta master yapmış kişiler daha bilgili oluyor...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri