Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
TUNCER61 - 65-250  Server Files

TUNCER61 - 65-250 Server Files 1

indirmek için izniniz yok

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Allahtan yok.FBIMetin2 Diyeyim Siz Anlarsınız.Hiç Kendinizi Savunmayın Ben Yemem.600 Online ile başladık artacaktı fakat 17 onlineye düştü :D şaka gibi cidden.

Neyi yemiyorsun?

FBI metin2 diye bir oyun yok bizim istersen who.is veya intodns den bak nereden alınmış.

Allahım ya nerede bi sahibine yaramayan varsa beni buluyor.

Navicat şifre nedir
Sıfırlama yapamadım .

Sunucuyu siberdizayndan Filesi sizden aldık dekont mu yollayayım kardeşim. "Allahım ya nerede bi sahibine yaramayan varsa beni buluyor." derken de terbiyeni takın.Bir iş yapacaksanız adam gibi yapın.Dolandırılsak daha iyiydi yemin ederim en azından böyle bir filesla server kurup millete rezil olmaktan kurtulurduk.400 TL verdik boşuna mı bari bug hiç olmasın demiyoruz da az olsun bari neyse. Files Dekontu: /
Aga bu buyukweb yanlış yerdesin

Sunucuyu siberdizayndan Filesi sizden aldık dekont mu yollayayım kardeşim. "Allahım ya nerede bi sahibine yaramayan varsa beni buluyor." derken de terbiyeni takın.Bir iş yapacaksanız adam gibi yapın.Dolandırılsak daha iyiydi yemin ederim en azından böyle bir filesla server kurup millete rezil olmaktan kurtulurduk.400 TL verdik boşuna mı bari bug hiç olmasın demiyoruz da az olsun bari neyse. Files Dekontu: /

halen yanlışın var doğru kişiye yazmıyorsun.yeride burası değil.

Aga bu buyukweb yanlış yerdesin
Lan yeni farkettim Allahım kafa kalmadı sinirden büyük yazısını görünce büyükhosting sandım @buyukweb benim muhattabım büyük hostingdi kusura bakmayın.Yanlış anlaşılma oldu isminizi benzettiğimden

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri