- Konular
- 8
- Online süresi
- 5g 70406s
- Reaksiyon Skoru
- 343
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 97
- TM Yaşı
- 6 Yıl 6 Ay 10 Gün
- MmoLira
- 732
- DevLira
- 9
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Paylaşım için teşekkürler forumdaşım.
Mütevazi başlık hoşuma gitti ❤ sözde sorunsuz oda sözde sorunsuz qwe
Mütevazi başlık hoşuma gitti ❤ sözde sorunsuz oda sözde sorunsuz qwe
- Konular
- 26
- Online süresi
- 12g 63578s
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 82
- TM Yaşı
- 10 Yıl 16 Gün
- MmoLira
- 744
- DevLira
- 21
tuncer61 zamanında herkese kazık attı neden hala alış veriş yapıyorsunuz anlamadım 65-250 files bende aldım 200 online BİR SÜRÜ BUG CIKTI SONRA engelledi beni
- Konular
- 61
- Online süresi
- 4g 28151s
- Reaksiyon Skoru
- 84
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 133
- TM Yaşı
- 9 Yıl 11 Ay 23 Gün
- MmoLira
- 791
- DevLira
- 0
Konu için teşekkürler.Linklerdeki fileslar fixli mi yoksa buglu mu?Şimdi @tuncer61 Kardeş.
Yıllar önce (sanırım 2016-2017) ben files ararken beni buldun elinde SRC'leri bile olmayan Sorunlu files'ı sattın sorunları söyleyip çözemediğinde iade istedim
olayı bi anda ateşlendirip kavga boyutuna getirdin ve Gaziantepliyim diye ( Allahın dağlısı sen ne anlarsın metin2den) tarzı çümleler kurdun.
Sonra geçmişi kenara bıraktım sırf bi sevdiğim dostum 65-250 istiyor diye senden files aldım
Files de en az 15-20 Sorun Fixledim (kendim çözemediklerimde gerek ücretli gerek ücretsiz destek aldım)
sana iyi niyetimle Skype den yazdım bi dünya fix yapıldı diye amacım yaptıklarımı seninle de paylaşmaktı.
''Sen ne Anlarsın Fix'den'' diye bi cümle kurdun bana yine cahilliğine verdim engelledim geçtim.
Hani şu meşhur filesin varya HEDA 1500 online da test edilen ama sorun çıkmayan ama sattığın müşteride çatır çatır core veren.
O filesinde de bi dünya Sorun Fixledim (kendim çözemediklerimde gerek ücretli gerek ücretsiz destek aldım)
Sana burda bug saysam Saymakla bitmez hata saysam konunun kendi uzunluğu 3 sayfa olur.
Hadi bunlarıda geçtim Files'da nasıl bi Sorun var (yada bilerek bıraktığın açık)
/usr/game/share/bin içindeki game (15/05/2020 tarihli) bi anda eski game ile (10/05/2020 tarihli) değişiyo oda olmadı bi anda siliniyo
Allah Allah neden acaba ?
Test Sunucudaçalışan (razadör ve Nemere) bi anda çalışmamayabaşlıyor (Dungeon Create etmiyo)
Şimdi @tuncer61 Kardeş Önünde 2 Seçeneğin var.
1. Seçenek bu Mejor2'ye Sattığın Dosyaların Parasını iade edersin Sonra gider sorunlarını çözer satışına devam edersin.
2. Seçenek dosyalara gram acımam yaptığım Düzenlemelere Verdiğim emeklere Gram Acımam Koyarım Linkleri buraya Gider Pazarda Portakal Satarsın.
Sana 24 Saat Karar Verme Süresi Tercih Senin.
FORUMUN EN SEVDİĞİM KURALI
Satılan veya Paylaşılan Dosyalarda Düzenleme Yapılarak Satılabilir veya paylaşılabilir.
65-250 RİKA FİLES
Game Source:
Client Source:
Game&Mysql:
Full Pack:
65-250 Tüm Dosyalar Tek link indirenlerden Ricam VT atarlarsa sevinirim.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
VT:
1-105 HEDA FİLES
Game Source:
Client Source:
Game&mysql:
Açık Makepack:
Full Pack:
TÜM LİNKLER UPLOAD EDİLMİŞ HALDEDİR ARKADAŞLAR ŞAHSIN VERECEĞİ KARAR DOĞRULTUSUNDA PAYLAŞILACAKTIR.
Herkese iyi Forumlar.
- Konular
- 30
- Online süresi
- 14g 42884s
- Reaksiyon Skoru
- 190
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 135
- TM Yaşı
- 11 Yıl 29 Gün
- MmoLira
- 367
- DevLira
- 15
Sözde fixli ama gerçekte değil , bol bol kafanı ekrana vurmanı sağlayacak filesKonu için teşekkürler.Linklerdeki fileslar fixli mi yoksa buglu mu?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)