- Konular
- 57
- Online süresi
- 1ay 2g
- Reaksiyon Skoru
- 367
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 199
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 15 Gün
- MmoLira
- 3,999
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Allahtan yok.FBIMetin2 Diyeyim Siz Anlarsınız.Hiç Kendinizi Savunmayın Ben Yemem.600 Online ile başladık artacaktı fakat 17 onlineye düştüşaka gibi cidden.
Neyi yemiyorsun?
FBI metin2 diye bir oyun yok bizim istersen who.is veya intodns den bak nereden alınmış.
Allahım ya nerede bi sahibine yaramayan varsa beni buluyor.
- Konular
- 58
- Online süresi
- 2ay 3g
- Reaksiyon Skoru
- 49
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 90
- TM Yaşı
- 6 Yıl 6 Ay 4 Gün
- MmoLira
- 677
- DevLira
- 0
Navicat şifre nedir
Sıfırlama yapamadım .
Sıfırlama yapamadım .
- Konular
- 327
- Online süresi
- 7ay 2g
- Reaksiyon Skoru
- 1,140
- Altın Konu
- 21
- Başarım Puanı
- 302
- TM Yaşı
- 7 Yıl 9 Ay 22 Gün
- MmoLira
- 7,289
- DevLira
- 7
Aga bu buyukweb yanlış yerdesinSunucuyu siberdizayndan Filesi sizden aldık dekont mu yollayayım kardeşim. "Allahım ya nerede bi sahibine yaramayan varsa beni buluyor." derken de terbiyeni takın.Bir iş yapacaksanız adam gibi yapın.Dolandırılsak daha iyiydi yemin ederim en azından böyle bir filesla server kurup millete rezil olmaktan kurtulurduk.400 TL verdik boşuna mı bari bug hiç olmasın demiyoruz da az olsun bari neyse. Files Dekontu:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir./Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 7
- Online süresi
- 4ay 21g
- Reaksiyon Skoru
- 117
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 133
- TM Yaşı
- 9 Yıl 8 Ay 10 Gün
- MmoLira
- 11,704
- DevLira
- 0
Sunucuyu siberdizayndan Filesi sizden aldık dekont mu yollayayım kardeşim. "Allahım ya nerede bi sahibine yaramayan varsa beni buluyor." derken de terbiyeni takın.Bir iş yapacaksanız adam gibi yapın.Dolandırılsak daha iyiydi yemin ederim en azından böyle bir filesla server kurup millete rezil olmaktan kurtulurduk.400 TL verdik boşuna mı bari bug hiç olmasın demiyoruz da az olsun bari neyse. Files Dekontu:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir./Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
halen yanlışın var doğru kişiye yazmıyorsun.yeride burası değil.
- Konular
- 61
- Online süresi
- 4g 28151s
- Reaksiyon Skoru
- 84
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 133
- TM Yaşı
- 9 Yıl 11 Ay 23 Gün
- MmoLira
- 791
- DevLira
- 0
Lan yeni farkettim Allahım kafa kalmadı sinirden büyük yazısını görünce büyükhosting sandım @buyukweb benim muhattabım büyük hostingdi kusura bakmayın.Yanlış anlaşılma oldu isminizi benzettiğimdenAga bu buyukweb yanlış yerdesin
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)