raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

DERİNDARBE PVP AÇIYOR!

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Görelim bakalım Gameforge`un cürmünü. 12 yıldır içinde çalışan adam ayrılıp pvp açabilecek mi ? Buna izin verecekler mi merak ediyorum. Eğer buna izin verirlerse bu saatten sonra Gameforge kumda oynasın
Olay izin vermekten daha ziyade açılacak pvpyi ne kadar yönetebilecek? Resmi sunucuyu batırıp içinden çıkamayıp istifa etmek kolaydı bu seferde artık pvpyi kapatıp kaçar sanırım. :biggrin1:

Olay izin vermekten daha ziyade açılacak pvpyi ne kadar yönetebilecek? Resmi sunucuyu batırıp içinden çıkamayıp istifa etmek kolaydı bu seferde artık pvpyi kapatıp kaçar sanırım. :biggrin1:
Kendisi yönetmez. Piyasadan biriyle açıyor. Derindarbe sadece ismini kullandırıp kazancını alacak. Ha derindarbenin serverına ismi için kim gider tabi orası ayrı

Buram buram ihanet kokuyor.

Derindarbe şereften ve hassiyetten bahsediyor sonrada afedersin 12 yıldır içinde çalıştıgı bir firmadan kendisini şutladılar diye pvp açıyor. Yayında ben pvp açacak kadar bilmem ne değilim diyip sonrada pvp açması bana oldukça ironi geldi. + Derindarbenin pvp açmasınıada herhangi bir müdahele yapılamaz ki yapılacak olsaydı mevcut olan pvplere yapılırdı. 1 hafta sonrada derindarbe buraya files aldım dolandırıldım diye konu açmassa şaşmayın :SA

Derindarbe şereften ve hassiyetten bahsediyor sonrada afedersin 12 yıldır içinde çalıştıgı bir firmadan kendisini şutladılar diye pvp açıyor. Yayında ben pvp açacak kadar bilmem ne değilim diyip sonrada pvp açması bana oldukça ironi geldi. + Derindarbenin pvp açmasınıada herhangi bir müdahele yapılamaz ki yapılacak olsaydı mevcut olan pvplere yapılırdı. 1 hafta sonrada derindarbe buraya files aldım dolandırıldım diye konu açmassa şaşmayın :SA
İşte buna çok gülerim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri