- Konular
- 2,515
- Online süresi
- 5h 37m
- Reaksiyon Skoru
- 428
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 301
- MmoLira
- 222
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Şu an için mevcut pvplere birşey olacağını düşünmüyorum. Daha önce forumda bir konu açmıştım, pvp açacaklar oradaki kurallara uydukları sürece gameforge birşey yapmaz. Dünya çapında topyekün bir mücadeleye girerse orası ayrı tabi. Fakat buradaki konu Metin2 trye geldiğinden beri bünyesinde olan bir şahsın ve yıllarca pvplere şöyle yapacağız böyle yapacağız diyerek Gameforge adına konuşan bir şahsın pvp açması. Resmen şirketin itibarını yerle bir eder. Buradaki hukuki mücadele pvp açılması konusundan çok daha farklı konularda olacaktır gameforge ile o kişi arasında. İbret-i alem olsun diye uğraşır bence gameforge bu kişiyle, itibarını korur.
Vergi konusuydu galiba onu okumuştum bende bir projeye başlamayı düşünüyorum da orada ki kurallara uymaya çalışıyorum şuan tabi virüs ortamında zor. Ama gameforge derindarbe ile uğraşırsa bu mücadele dünyaya olmasa da Türkiye 'nin tamamına yayılabilir gibi geliyor. Çünkü bir kazanım elde etmiş olacak. Bu kazanımdan yola çıkarak diğer pvp lerin kapanması içinde emsal bir karar alırsa mahkemeden bu da diğerlerinin sonunu getirmez mi? Tabi bu şahıs ile şirketin arasında ki mevzu daha farklı sonuçta bir sözleşme var aralarında ama yine de bu ihtimali değerlendirmek gerek diye düşünüyorum. Çünkü gameforge vergi veriyoruz diye bize acımayacaktır.
- Konular
- 21,047
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 5mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 20,126
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 8 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 854
- MmoLira
- 3,754,940
- DevLira
- -3
Şu mesajımda yazmıştım. Yazdıklarım hala güncel. Dikkat edin başınız yanmasınVergi konusuydu galiba onu okumuştum bende bir projeye başlamayı düşünüyorum da orada ki kurallara uymaya çalışıyorum şuan tabi virüs ortamında zor. Ama gameforge derindarbe ile uğraşırsa bu mücadele dünyaya olmasa da Türkiye 'nin tamamına yayılabilir gibi geliyor. Çünkü bir kazanım elde etmiş olacak. Bu kazanımdan yola çıkarak diğer pvp lerin kapanması içinde emsal bir karar alırsa mahkemeden bu da diğerlerinin sonunu getirmez mi? Tabi bu şahıs ile şirketin arasında ki mevzu daha farklı sonuçta bir sözleşme var aralarında ama yine de bu ihtimali değerlendirmek gerek diye düşünüyorum. Çünkü gameforge vergi veriyoruz diye bize acımayacaktır.

- Konular
- 19
- Çözüm
- 8
- Online süresi
- 3d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 106
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 3 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 81
- MmoLira
- 219
- DevLira
- 21
2019'un sonlarına doğru istifasını veren Derindarbe( Murat Günhan ) Yaklaşık son 1 aydır aktif bir şekilde yayınlar açıyor ve soruları cevaplıyordu 16 nisanda bir video paylaştı!
Bugün(18.04.2020) açtığı yayında bir çok soruyu cevapladı ve sona doğru darbe2 yi duyurdu!
DARBE2'yi DUYURDUĞU AN
Pvp serverlerle verdiği mücadele boşaymış demekki
Yok ben pvp açarsam verdiğim sözün arkasında durmamış olurum falanda filanda birde kendisinden böyle birşeyi istememelerini bile söylemişti canlı yayında 
Ben bu konuyla ilgili olarak tek birşey söyleyebilirim ya gerçekten açacak darbe2 yi yada bizleri sınıyor
Bizleri sınıyorsa enes baturdan farkı kalmayacak. Zamanında amcası enes baturu dövdüğünü falan kameraya çekmişte sonra videoda ben sizi test ettim felan derse hiç şaşırmayın buda o hesap
kesin videoya geçip sizi sınadım falan diyecek bende o moda hiç giremem oyüzden yorumumu bırakıyorum ve sıcak olan kahvemden bir yudum alıp konuyu terkediyorum.Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)