- Konular
- 21,047
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 5mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 20,126
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 8 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 854
- MmoLira
- 3,755,035
- DevLira
- -3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bu kişinin pvp açmasına müsade ederse Gameforge, bugüne kadar bu konuda yaptıkları tüm mücadele boşa gider. 12 yıldır bünyede bulunan adam pvp açıyorsa, bunun dışarıdan görünüşü demek ki Gameforge pvplere hiçbirşey yapamıyor, kendi adamı bile böyle düşünüyor olur ki bundan sonra Youtube`dan telif atmaktan öteye gidemezler. Koca Gameforge eskiden hukuk büroları ile anlaşıp yasal olarak uğraşırdı bizlerle, şimdi kendi bünyesinden ayrılan adamlara birşey yapamıyorEğer açılırsa gerçekten merak ediyorum acaba nasıl olacak. Pvplere esip gürleyen gameforge derindarbeye ne yapacak merak ediyorum.
- Konular
- 2,515
- Online süresi
- 5h 37m
- Reaksiyon Skoru
- 428
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 301
- MmoLira
- 222
- DevLira
- 0
Görelim bakalım Gameforge`un cürmünü. 12 yıldır içinde çalışan adam ayrılıp pvp açabilecek mi ? Buna izin verecekler mi merak ediyorum. Eğer buna izin verirlerse bu saatten sonra Gameforge kumda oynasın
Bu durum mevcut pvp lerin de kaderini belirleyecek gibi duruyor? Ne düşünüyorsunuz?
- Konular
- 72
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 9mo 16h
- Reaksiyon Skoru
- 1,336
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 269
- MmoLira
- 2,401
- DevLira
- 44
Şahsi olarak düşüncem eğer Gameforge buna müsaade ederse Türkiye'de PVP Sektörürün patlayacağını düşünüyorum.
- Konular
- 21,047
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 5mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 20,126
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 8 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 854
- MmoLira
- 3,755,035
- DevLira
- -3
Şu an için mevcut pvplere birşey olacağını düşünmüyorum. Daha önce forumda bir konu açmıştım, pvp açacaklar oradaki kurallara uydukları sürece gameforge birşey yapmaz. Dünya çapında topyekün bir mücadeleye girerse orası ayrı tabi. Fakat buradaki konu Metin2 trye geldiğinden beri bünyesinde olan bir şahsın ve yıllarca pvplere şöyle yapacağız böyle yapacağız diyerek Gameforge adına konuşan bir şahsın pvp açması. Resmen şirketin itibarını yerle bir eder. Buradaki hukuki mücadele pvp açılması konusundan çok daha farklı konularda olacaktır gameforge ile o kişi arasında. İbret-i alem olsun diye uğraşır bence gameforge bu kişiyle, itibarını korur.Bu durum mevcut pvp lerin de kaderini belirleyecek gibi duruyor? Ne düşünüyorsunuz?
- Konular
- 266
- Online süresi
- 6d 14h
- Reaksiyon Skoru
- 103
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 201
- MmoLira
- 696
- DevLira
- 27
ben yine söylüyorum gözdağı için bu murat günhan (derindarbe) canını yakacaklar gameforge bu riske kesinlikle girip şirketinin ölmesini istemez çünkü edilee gerçekleri açıkladı sadece Turkey (edilenin ismiyle açtıkları) serverden 11trilyon tl kazanmışlar ve 2trilyonunu edileeye verme sözü vermişler ve vermemişler kadirland videosunda görebilirsinBu kişinin pvp açmasına müsade ederse Gameforge, bugüne kadar bu konuda yaptıkları tüm mücadele boşa gider. 12 yıldır bünyede bulunan adam pvp açıyorsa, bunun dışarıdan görünüşü demek ki Gameforge pvplere hiçbirşey yapamıyor, kendi adamı bile böyle düşünüyor olur ki bundan sonra Youtube`dan telif atmaktan öteye gidemezler. Koca Gameforge eskiden hukuk büroları ile anlaşıp yasal olarak uğraşırdı bizlerle, şimdi kendi bünyesinden ayrılan adamlara birşey yapamıyor
kesinlikle gameforge son kozlarını bu adamların üzerine oynayacak eğer ki oynamaz ise gameforge metin2den kazanıyor zaten iflasa gider
bunu göz önüne alamaz ben heyecanla izlyeceğim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)