Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Gallus2 Server Files 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Hiç hayatında abra gibi files yaptınmıda böyle yorum yapıon anlamadım yani ne demek istediğini

bana takılmayın emeğinize lafım yok.
2 düzenleme yapıp açanlar düşünsün...

Gerekli tüm yerlerden şikayetimi sağlayacağım. Konuya ek olarak benim tanıtım videom özel logolarım ve kuruşu kuruşuna ödediğim dosyalarını bu kadar saçma bir gerekçe ile halka ifşa eden bir adamın konusunun altına. Paylaşım için teşekkürler yazan turkmmo yetkililerini de ayrıca kınıyorum. Buradan tekrar söylemek isterim ki arkadaş yaptığı iş için pişman olucak. Adım Ertuğrul ben kimliğimi gizlemiyorum herkesle yüzyüze de görüşürüm İstanbul. Ama bu yapılan böylece kalmayacak.

Gerekli tüm yerlerden şikayetimi sağlayacağım. Konuya ek olarak benim tanıtım videom özel logolarım ve kuruşu kuruşuna ödediğim dosyalarını bu kadar saçma bir gerekçe ile halka ifşa eden bir adamın konusunun altına. Paylaşım için teşekkürler yazan turkmmo yetkililerini de ayrıca kınıyorum. Buradan tekrar söylemek isterim ki arkadaş yaptığı iş için pişman olucak. Adım Ertuğrul ben kimliğimi gizlemiyorum herkesle yüzyüze de görüşürüm İstanbul. Ama bu yapılan böylece kalmayacak.
Senin daha doğrusu sizin bana yaptıklarınız nolacak peki ?
Skypeta okadar çok küfür ettiğin için sen kendini haklı sanmaya devam et :) ve durma davanı aç bakalım hangi taraf haklı çıkacak görücez bende adımı gizlemem ne sanalda nede reelde buda böyle bilinsin doğukanın ve senin bana anneme yada benim ailemden birine küfür etmeye yada argo söyleyip onları küçük düşürme gibi bir hakkınız yok bana şişko diyerek benide küçük düşürmeye hakkınız yok, daha sayabilirim yaptığınız birçok kötü olay var sırf ağzımı açmıyorsam bilki azda olsa eski gruba olan saygımdandır onuda benden alma :)

Bütün dosyaların server filesin bile senin olduğunu iddiaa etmiştin sen değilmi ?? bekle şimdi :)

Vulpe3 kardeşim bak bu arkadaş dosyaların kendisinin olduğunu iddaa ediyor yani sen yapmamışsın bu senin aklına mantığına sığıyor mu yoksa benmi yanlış okuyorum yada yanlış görüyorum

Dosyaların kendisine ait olduğunu söylemekte yorumundan da görebilirsin arkadaşın nekadar cahil olduğunu filesi yapan kişinin adını bilse keşke :D cahile söz anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor diye boşuna demiyorlar her abra2 kullanan abra2 nin sahibi oluyor nasıl oluyorsa bende anlamadım şu birkaç gündür ağzımı açmıyayım diyorum bari emeğe saygısı olsun bu şahsın forumdan uzaklaştırılmasını istiyorum mümkün değilse bile bu şahsiyetin haksız olduğunu göstermek istiyorum ve bunu yapmak için ne gerekiyorsa şuan hazırım
şikayet konumu açıyorum!

Her serveri açan ymir sanmasın kendini oyunun telif hakkı bizzat ymire aittir yok oyun benim yok senin oyunun diye birşey yoktur o elinde tuttuğun sourceler var ya hele hele o sourceler ymirin dosyaları sen onu açıp kullanıpta sonra onlara benim dosyam diyemezsin anladınmı ?
Belki oyunun olabilir belli bir kitlen olabilir ama biryere kadar sonrasında zaten belli bir kitleye ulaşmış serverlar kapatılıyor. Bununda en büyük örneği rubinum , aeldra vs.

Hadi dersin ben oyuna özel bir arayüz tasarımını yaptım yada arayüz yaptım bir nebze olsa anlarım ben lokalde çalışmalar yapmayı seviyorum çünkü. Ve bu yaptığım çalışmalardan zevk alıyorum . Hadi oyunun bana sizin olduğunu kanıtlayacak bir delil göster daha kanatı bile değiştirmemiş hızlı menüyü bana ekleten sizsiniz kulenin sorunlarını bana çözdüren sizsiniz auto patcheri başıma kakan sizsiniz oyun açıldıktan sonra oyun tutmayınca noticeden duyuru geçip " Arkadaşlarla karar aldık tutmadığı için kapatma kararı aldık " diyip bana kapatma emrini veren sizsiniz daha sayayımmı beni 3 gün boyunca krize sokup bunlar eklenecek deyip kendiniz bir gram bile kafa yormayıp ben bu proje için gecemi gündüzüme kattığımı hatırlarsınız umarım. Beni o 3 gün sürekli sıkıştırıpta psikolojimi etkilediğiniz içinde allah sizi bildiği gibi yapsın. Unutma ertuğrulmusun kimsin nesin benim yanımda bir hiçsin neden diye sormaya bile hakkın yok o projede yapılan herşey %90 'ı benim emeğim kulede atarken " Ege kule atıyor sürekli kule refreshleniyor bosslar 5.katta deyip bana çözdürenler sizsiniz ben onu çözünce deli gibi sevinenler sizsiniz ama unutmayın ki allah herzaman mazlumun yanındadır ben buna inanıyorum 3-5 kendini zeki sanan ve birkaç düzenleme yaptığı için dosyaların kendisine ait olduğunu savunan ve kendisine ait olmayan dosyalar paylaşıldığı an dosyalar kendisine ait olmasa bile gereksiz yere ahkam kesen tiplerden değilim allaha şükürler olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)