romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Gallus2 Server Files 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wabzy

Renascimento
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Üye
Konular
19
Çözüm
8
Online süresi
3d 3h
Reaksiyon Skoru
106
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 3 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
81
MmoLira
219
DevLira
21
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Öncelikle Merhaba! ,
Gallus2'yi sizlerle paylaşmış olmamın nedeni aşağıda ki şahısların bana karşı yapmış olduğu saygısızlıkları ve yanlış tutumlarıdır.
Bu şahıslar kendilerini çok iyi biliyorlar adlarını söylemeyeceğim neden bu dosyaları paylaşma gereği duydum onun izahını yapacağım.

Benim ses tonum , yaşım , kilom kısacası benim fiziğimle dalga geçtiler. Ama bana (Ege şunuda yap şu sistemi yap ekle şeytan kulesinin sorunlarını çöz kat sorunu var &
bana kocaman listeler atmayı ve ege bunlar yapılacak şu sistemler eklenecek demesini çok iyi biliyorlar oyun açıldıktan sonra yönetimin oyuna girip oyunu" Oyun tutmadığı için arkadaşlarla karar aldık " diyerek kapatan bir oyun yöneticisi

Sizin istekleriniz bitmez :)

Gereken neyse hep ben yaptım hep ben çözdüm bir kere bile kafa yormadınız auto patcheri bile kafama kaktınız.
Oda yetmemiş gibi discordda hakaretler yiyorum. O gün bile dedimki sistemlerde açık veya sorun varsa bakalım dedim ısrarla ve ısrarla " Oyun açıldıktan sonra güncelleme olarak veririz" dediniz ve oyun elimizde patladı. Doyumpaperde birkaç slot kesin oyun buga giriyor metin kesin ch atıyor işin komik tarafıysa
yang ve oyunun dropları + olarak örümcek zindanında slotlar az çıkıyor okadar kötü bir oyun ki oynatılan bu oyunda chatte sürekli yazıyorlar
GM Event aç aç diye oyuncular içlerini yiyip bitiriyor gm kafasına bile takmıyor böyle bir oyun zaten tutmaz. Tutmasını beklemekte ayrı bir saçmalıktır.
Ben bu gallus işine severek başladım üzülerek bitirdim.
Fakat şuan bunları yazıyorken bile sinirliyim.
Ne yaptıysam bu server files için yaptım ama olmuyor işte ne yapsan yaranamıyorsun ne yapsan elinde kalıyor bu böyle uzadıda uzar gider.
Yazacağım ve söyleyeceğim aslında okadar çok şey varki genede söz etmiyorum.

bu oyunun sitesidir ve devre dışıdır.

MySQL ;

Game ;
Sourceler ;

Pack ;
Client Source ;

Virüstotaller ;
Client Source :

Game Source :

Binary(Pack) ;

Game ;

MySQL ;

Eksik Extern :

Oyun içi resim eklenmiştir ;

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Sana tekrar şöyle belirtmek isterim. Ben files veya alt yapı benim demedim tekrar tekrar söylüyorum konuda belirttiğin gibi m2 gallus veya gallus isimli files tamamı ile bana aittir isim marka vb nasıl adlandırmak istersen adlandır. Kuruşuu kuruşuna parasını ödedim faturaları dekont ları mevcut sen benim ismimin altında bu paylaşımı yaptıgın için gerekli olan şikayetimi yapacağım senin yaptığın şuan bir proje veya fikir veya benim ücretini ödeyip satın aldığım bilgileri ifşa etmen söz konusu ben abra2 benim demedim şuan bu konudaki logo tanıtım videosu fikir files projesi herşey faturalı halde şahsıma ait o yarım aklınla 3 5 kelimeyi yan yana getirmeye çalışıyorsun anlıyorum ama bu sana son iletim. Şu dakıka dan sonra gerekli heryer den canını yakıcam hiç merak etme.
sana gelecek olursak 2 tane kıçı kırık logoyu oyuna koyup bir iki değişik sistem ekleyip yada oyun içindeki bir sistemi kaldırmak filesin senin olduğu anlamına gelmez files benim kuruşu kuruşuna ödedim diyorsun ya kendine bir files bul alt yapını hazırla fixini cartını curtunu yap öyle gelip bir laf söyle @Vulpe3 ün yaptığı filese eklenti yaparak benim diye sahip çıkamazsın hadi kolay gelsin sana
Paylaşım için teşekkürler

Paylaşım için teşekkürler

Tüm Dosyaları up ettiğinizde tarafıma yada bölüm moderetörleriyle iletişime geçebilirsiniz. Bu süre zarfında konu kapatıldı.

Tüm Dosyaları up ettiğinizde tarafıma yada bölüm moderetörleriyle iletişime geçebilirsiniz. Bu süre zarfında konu kapatıldı.
Konu tekrardan aktif Linkler eklenmesi için aktif edildi.

Paylaşım için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)