Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

98-99 Files

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan VictoryasHD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 54
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Herkesin emeğine saygım vardır ama bu şahıs zamanında ondan hizmet alan birinin sitesine index attığı için ona bu cevap verilmesi gerekliydi files 9.2 5.5 gcc49 visual 2013 ile build alan çöp bi filestir sadece kostümleri idare eder bide 1 2 sistem varsa vardır ve bu dosyaları utanmadan millete 20 30 bin tl ye satıyor bedava kullanılıcak dosyalar değildir iyi forumlar ❤️

Oyun içi pencere debug eklentisini aktif etme C++ Bölümündeki sistem eklenilmiştir satışta olan dosyalarla alakası yoktur.​

- DEBUG MOD KAPATMA -
Kapatmak için EterPythonLib/PythonWindow.cpp dosyasında şunu bul:
Böyle değiştir : BOOL g_bOutlineBoxEnable = FALSE;
Root dosyasında ui.py'de : wndMgr.SetOutlineFlag(True)

Değiştir: wndMgr.SetOutlineFlag(False)

Debug mod kapanıcaktır ekstra olarak lisans var filesde clientsrcde lisans diye aratırsanız yada serverinfodaki ipyi aratırsanız rahatlıkla bulup build alıp giriş yapabilirsiniz.

Pack kapatma konusunda makepack içinde pack.py dosyasını python ile açtıgınızda pack ismini yazıp kapatabilirsiniz.

@AsiLZade Adminime for.

@mertcanayhan0606 Kanıt için teşekkür ederim.

321115_c39cb492ed78d88f2ca6a21ea54e3fa0.png

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Foruma hediyem olsun; zaten bu eski sürümü ücretsiz paylaşmayı ben de düşünüyordum, arkadaş zahmetimi almış. :)

Paylaşılan files eski versiyondur. Ücretle alınmış bir ürünü sahibinden izinsiz dağıtıp ardından “çöp” diyerek karalamaya ve iftira atmaya çalışmak, files’tan çok kişinin etik anlayışını ve kalitesini gösterir.

Bu piyasada yardım edersen iyisin, istediğini yapmayınca kötüsün. Kimin ne olduğu zaten biliniyor.

Benim için konu kapanmıştır. Bundan sonraki iftira, karalama ve saçma söylemlere cevap verip kimseye prim vermeyeceğim.
Foruma hediyem olsun; zaten bu eski sürümü ücretsiz paylaşmayı ben de düşünüyordum, arkadaş zahmetimi almış. :)

Paylaşılan files eski versiyondur. Ücretle alınmış bir ürünü sahibinden izinsiz dağıtıp ardından “çöp” diyerek karalamaya ve iftira atmaya çalışmak, files’tan çok kişinin etik anlayışını ve kalitesini gösterir.

Bu piyasada yardım edersen iyisin, istediğini yapmayınca kötüsün. Kimin ne olduğu zaten biliniyor.

Benim için konu kapanmıştır. Bundan sonraki iftira, karalama ve saçma söylemlere cevap verip kimseye prim vermeyeceğim.
ne güzel yazdın sen öyle gidim de biraz esra erol izlim anladınn :)
Forumun kurallarınında değişikliğe kesinlikle gidilmesi lazım artık suistimale ne kadar açık olduğu bu konudan da belli oluyor. Dosya sahibinin dosyalarını paylaşmak için 2-3 kod bloğundan oluşan bi sistem eklemek bile yetiyor. @admin sence de biraz forumla ilgilenmen gerekmiyor mu, yoksa kaderine terk etmeye çoktan mı karar verdin?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri