- Konular
- 7
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 54m 6s
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 9 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 73
- MmoLira
- 97
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Sana tekrar şöyle belirtmek isterim. Ben files veya alt yapı benim demedim tekrar tekrar söylüyorum konuda belirttiğin gibi m2 gallus veya gallus isimli files tamamı ile bana aittir isim marka vb nasıl adlandırmak istersen adlandır. Kuruşuu kuruşuna parasını ödedim faturaları dekont ları mevcut sen benim ismimin altında bu paylaşımı yaptıgın için gerekli olan şikayetimi yapacağım senin yaptığın şuan bir proje veya fikir veya benim ücretini ödeyip satın aldığım bilgileri ifşa etmen söz konusu ben abra2 benim demedim şuan bu konudaki logo tanıtım videosu fikir files projesi herşey faturalı halde şahsıma ait .Şu dakıka dan sonra gerekli heryer den canını yakıcam hiç merak etme.Her serveri açan ymir sanmasın kendini oyunun telif hakkı bizzat ymire aittir yok oyun benim yok senin oyunun diye birşey yoktur o elinde tuttuğun sourceler var ya hele hele o sourceler ymirin dosyaları sen onu açıp kullanıpta sonra onlara benim dosyam diyemezsin anladınmı ?
Belki oyunun olabilir belli bir kitlen olabilir ama biryere kadar sonrasında zaten belli bir kitleye ulaşmış serverlar kapatılıyor. Bununda en büyük örneği rubinum , aeldra vs.
Hadi dersin ben oyuna özel bir arayüz tasarımını yaptım yada arayüz yaptım bir nebze olsa anlarım ben lokalde çalışmalar yapmayı seviyorum çünkü. Ve bu yaptığım çalışmalardan zevk alıyorum . Hadi oyunun bana sizin olduğunu kanıtlayacak bir delil göster daha kanatı bile değiştirmemiş hızlı menüyü bana ekleten sizsiniz kulenin sorunlarını bana çözdüren sizsiniz auto patcheri başıma kakan sizsiniz oyun açıldıktan sonra oyun tutmayınca noticeden duyuru geçip " Arkadaşlarla karar aldık tutmadığı için kapatma kararı aldık " diyip bana kapatma emrini veren sizsiniz daha sayayımmı beni 3 gün boyunca krize sokup bunlar eklenecek deyip kendiniz bir gram bile kafa yormayıp ben bu proje için gecemi gündüzüme kattığımı hatırlarsınız umarım. Beni o 3 gün sürekli sıkıştırıpta psikolojimi etkilediğiniz içinde allah sizi bildiği gibi yapsın. Unutma ertuğrulmusun kimsin nesin benim yanımda bir hiçsin neden diye sormaya bile hakkın yok o projede yapılan herşey %90 'ı benim emeğim kulede atarken " Ege kule atıyor sürekli kule refreshleniyor bosslar 5.katta deyip bana çözdürenler sizsiniz ben onu çözünce deli gibi sevinenler sizsiniz ama unutmayın ki allah herzaman mazlumun yanındadır ben buna inanıyorum 3-5 kendini zeki sanan ve birkaç düzenleme yaptığı için dosyaların kendisine ait olduğunu savunan ve kendisine ait olmayan dosyalar paylaşıldığı an dosyalar kendisine ait olmasa bile gereksiz yere ahkam kesen tiplerden değilim allaha şükürler olsun.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 19
- Çözüm
- 8
- Online süresi
- 3d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 106
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 3 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 81
- MmoLira
- 219
- DevLira
- 21
Kimsin sen kimin canını yakıyorsun yaSana tekrar şöyle belirtmek isterim. Ben files veya alt yapı benim demedim tekrar tekrar söylüyorum konuda belirttiğin gibi m2 gallus veya gallus isimli files tamamı ile bana aittir isim marka vb nasıl adlandırmak istersen adlandır. Kuruşuu kuruşuna parasını ödedim faturaları dekont ları mevcut sen benim ismimin altında bu paylaşımı yaptıgın için gerekli olan şikayetimi yapacağım senin yaptığın şuan bir proje veya fikir veya benim ücretini ödeyip satın aldığım bilgileri ifşa etmen söz konusu ben abra2 benim demedim şuan bu konudaki logo tanıtım videosu fikir files projesi herşey faturalı halde şahsıma ait o yarım aklınla 3 5 kelimeyi yan yana getirmeye çalışıyorsun anlıyorum ama bu sana son iletim. Şu dakıka dan sonra gerekli heryer den canını yakıcam hiç merak etme.
öyle kolaymı can yakmak sen kendini ne sanıyorsun ?Ben cümlemi tekrar etmeyeceğim asıl senin gibi yarım akıllılar beni asla anlıyamaz sende anca öyle anlayamadığınla kalırsın o yazdığın yorumu iyi oku tamammı daha yazdığını anlayamayan bir insansın bana buradan akıl vermeye kalkışma filesine daha birşey yapamayınca bana gelip ağlayan sizsiniz unutma geçmişi her unuttuğunda hatırlatır önüne getiririm

- Konular
- 336
- Çözüm
- 207
- Online süresi
- 7mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 648
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 279
- MmoLira
- 13,010
- DevLira
- 24
@Gellert Grindelwald cipsi kola al gel
- Konular
- 66
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 3d 9h
- Reaksiyon Skoru
- 2,157
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 283
- MmoLira
- 239
- DevLira
- 56
- Konular
- 65
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 1mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 619
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 6 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 201
- MmoLira
- 2,443
- DevLira
- 82
Kuruşuna kadar ödediğin dosyaları ben free paylaştım ve türk patentte Abra2 diye aratabilirsin isim hakkı dahi aldım sen neden bahsediyorsun allasenGerekli tüm yerlerden şikayetimi sağlayacağım. Konuya ek olarak benim tanıtım videom özel logolarım ve kuruşu kuruşuna ödediğim dosyalarını bu kadar saçma bir gerekçe ile halka ifşa eden bir adamın konusunun altına. Paylaşım için teşekkürler yazan turkmmo yetkililerini de ayrıca kınıyorum. Buradan tekrar söylemek isterim ki arkadaş yaptığı iş için pişman olucak. Adım Ertuğrul ben kimliğimi gizlemiyorum herkesle yüzyüze de görüşürüm İstanbul. Ama bu yapılan böylece kalmayacak.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)