raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Gallus2 Server Files 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Kuruşuna kadar ödediğin dosyaları ben free paylaştım ve türk patentte Abra2 diye aratabilirsin isim hakkı dahi aldım sen neden bahsediyorsun allasen
Dedi ve son noktayı koydu

Sana tekrar şöyle belirtmek isterim. Ben files veya alt yapı benim demedim tekrar tekrar söylüyorum konuda belirttiğin gibi m2 gallus veya gallus isimli files tamamı ile bana aittir isim marka vb nasıl adlandırmak istersen adlandır. Kuruşuu kuruşuna parasını ödedim faturaları dekont ları mevcut sen benim ismimin altında bu paylaşımı yaptıgın için gerekli olan şikayetimi yapacağım senin yaptığın şuan bir proje veya fikir veya benim ücretini ödeyip satın aldığım bilgileri ifşa etmen söz konusu ben abra2 benim demedim şuan bu konudaki logo tanıtım videosu fikir files projesi herşey faturalı halde şahsıma ait o yarım aklınla 3 5 kelimeyi yan yana getirmeye çalışıyorsun anlıyorum ama bu sana son iletim. Şu dakıka dan sonra gerekli heryer den canını yakıcam hiç merak etme.
sana gelecek olursak 2 tane kıçı kırık logoyu oyuna koyup bir iki değişik sistem ekleyip yada oyun içindeki bir sistemi kaldırmak filesin senin olduğu anlamına gelmez files benim kuruşu kuruşuna ödedim diyorsun ya kendine bir files bul alt yapını hazırla fixini cartını curtunu yap öyle gelip bir laf söyle @Vulpe3 ün yaptığı filese eklenti yaparak benim diye sahip çıkamazsın hadi kolay gelsin sana

hayırlı satışlar...

paylaşım için teşekkürler çok yararlı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)