Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Format atmadan önce de Windows 10 kullanıyordum hocam imkansız.
o halde problem rufus veya isodan kaynaklı hocam
Biosu kontrol eder misiniz eğer sata AHCI ise onu IDE olarak değiştirmeyi deneyin.
Videonun başındaki bios update ve biçimlendirme olaylarını uygulayarak temiz bir kurulum denediğinizde sorununuz çözülecektir diye tahmin ediyorum. UEFI kurmaya dikkat edin hocam.
Hocam format atmadan önce Windows 10'u Gayet güzel kullanıyorum. Lakin biz belli bir süre geçtikten sonra Mutlaka format atardık. Çöp dosya birikmesinin diye Bu sefer kendim yapmayı deneyeyim dedim. bu arada Bilgisayarımın özellikleri de gayet iyi. RAM 16GB Nvidia 750m ekran kartı Intel haswell işlemci.Anladım o zaman yunusun dediği gibi yap zaten win7 kurulu gelen pc ye win 10 kurma kastırırsın win 10 kurarsan Ram takviyesi yap az da olsa @ertgrlyvz
Videonun başındaki bios update ve biçimlendirme olaylarını uygulayarak temiz bir kurulum denediğinizde sorununuz çözülecektir diye tahmin ediyorum. UEFI kurmaya dikkat edin hocam.
Hocam anladığım kadarıyla boot menüye tekrar girip UEFI Seçmem lazım halihazırda. Açık olan kurulumu kapatmak için üstteki çarpıya basmam yeterli mi?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)