Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Hard diskin sağlam değil sanırım.Uyarı ekranını kapat yükleme ekranına dön USB yi başka tarafa takmayı dene çıkışlardan biri hasar görmüş olabilir. @ertgrlyvz
Yok hocam. yanlız Ben biçimlendirme işlemini yaparken Rufus kullanmadım direkt olarak bilgisayardan sağ tıklayıp biçimlendirdim. Bundan olabilir mi?
olabilir ama kasa eski ise ondanda olabilir rufustan biçimlendirmeyi deneyin ama açıksa win 7 kurmayı deneyin eski ise bilgisayarınız win 10 ilk defa kullanacaksanız ağır gelebilir hocam
Hard diskin sağlam değil sanırım.Uyarı ekranını kapat yükleme ekranına dön USB yi başka tarafa takmayı dene çıkışlardan biri hasar görmüş olabilir. @ertgrlyvz
eski tip kasalarda yapiyor cano onu win 7 denerse problem kalmayacak

Format atmadan önce de Windows 10 kullanıyordum hocam imkansız.olabilir ama kasa eski ise ondanda olabilir rufustan biçimlendirmeyi deneyin ama açıksa win 7 kurmayı deneyin eski ise bilgisayarınız win 10 ilk defa kullanacaksanız ağır gelebilir hocam
eski tip kasalarda yapiyor cano onu win 7 denerse problem kalmayacak![]()
Anladım o zaman yunusun dediği gibi yap zaten win7 kurulu gelen pc ye win 10 kurma kastırırsın win 10 kurarsan Ram takviyesi yap az da olsa @ertgrlyvz
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)