Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhabalar Monster W650 Bilgisayarıma Windows 10 yüklemeye çalışıyordum. (Bu benim ilk formatım) Flash belleğime NTFS formatında biçimlendirip dosyaları yüklemiş olmama rağmen " Hiçbir aygıt sürücüsü bulunamadı. Yükleme medyasının doğru sürücüleri içerdiğinden emin olduktan sonra Tamam'ı tıklatın." Ne yapacağımı bilmiyorum. Hatayı almadan önce çoktan disklerimi biçimlendirdim bile Geri dönüş olmaz diye tahmin ediyorum. Ne yapabilirim?.
Hata şu şekilde:
Hata şu şekilde:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
eski tip kasalarda yapiyor cano onu win 7 denerse problem kalmayacak![]()
Anladım o zaman yunusun dediği gibi yap zaten win7 kurulu gelen pc ye win 10 kurma kastırırsın win 10 kurarsan Ram takviyesi yap az da olsa @ertgrlyvz
Format atmadan önce de Windows 10 kullanıyordum hocam imkansız.
Biosu kontrol eder misiniz eğer sata AHCI ise onu IDE olarak değiştirmeyi deneyin.
Format işlemini yapmışsın iso flaşa problemsiz atmışsın fakat bu hata benim daha önceki bilgisayarımdada veriyordu win 10 yüklediğimde bu hatayı alıyordum fakat win 7 de problemsiz biçimlerdikten sonra formatı sorunsuz yüklüyordu
Şimdi ne yapacağım peki hocam bir bilginiz var mı?Format işlemini yapmışsın iso flaşa problemsiz atmışsın fakat bu hata benim daha önceki bilgisayarımdada veriyordu win 10 yüklediğimde bu hatayı alıyordum fakat win 7 de problemsiz biçimlerdikten sonra formatı sorunsuz yüklüyordu
Yok hocam. yanlız Ben biçimlendirme işlemini yaparken Rufus kullanmadım direkt olarak bilgisayardan sağ tıklayıp biçimlendirdim. Bundan olabilir mi?elinizde win7 varsa kontrol etme şansınız varmı
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)