Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba Mevcut Kurulumu iptal edip bios bot menüye girip legacy menüyü uefi olarak ayarlarmısın bide win10 hangi sürüm hangi versiyon onu belirtirmisinHocam çok teşekkür ederim. Sağ Salim kuruyorum şu anda Windows'u Çok sağ olun.
İşletim sistemi win10 destekli değilse bu tarz hatalar verir veya usb'nin .iso dosyasını diske yazma konusunda çeşitli sorunları olabilir. USB yerine kasada DVD-ROM var ise DVD deneyin.
Windows 10 Pro Seçtim. Mevcut kurulumu neden iptal etmem gerektiğini anlamadım ama? Zaten Şuan halihazırda yaptığım ayarla Windows'u kurmuş durumdayımMerhaba Mevcut Kurulumu iptal edip bios bot menüye girip legacy menüyü uefi olarak ayarlarmısın bide win10 hangi sürüm hangi versiyon onu belirtirmisin
Kurulum yapıp bitirdiysen problem yok dostumWindows 10 Pro Seçtim. Mevcut kurulumu neden iptal etmem gerektiğini anlamadım ama? Zaten Şuan halihazırda yaptığım ayarla Windows'u kurmuş durumdayım

Hocam çok teşekkür ederim. Sağ Salim kuruyorum şu anda Windows'u Çok sağ olun.
Rica ederim hocam, gecikme için kusura bakmayın meşgul bir gün oldu benim için. Hayırlı uğurlu olsun.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)