Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Hocam anladığım kadarıyla boot menüye tekrar girip UEFI Seçmem lazım halihazırda. Açık olan kurulumu kapatmak için üstteki çarpıya basmam yeterli mi?
Evet UEFI sorunsuz kurulum olması gerekiyor, hata almazsınız. Evet işlemi iptal edip tekrar bios ayarlarını yapıp kuruluma başlayabilirsiniz.
Hocam UEFI seçtikten sonra biçimlendirme ekranına MSR ve kurtarma diskleri geldi Onları ne yapayım?Evet UEFI sorunsuz kurulum olması gerekiyor, hata almazsınız. Evet işlemi iptal edip tekrar bios ayarlarını yapıp kuruluma başlayabilirsiniz.
Hocam UEFI seçtikten sonra biçimlendirme ekranına MSR ve kurtarma diskleri geldi Onları ne yapayım?
Kurtarma diski oluşturun.
Sizden cevap gelmeyince ben internette Okuduğum kadarıyla Ikisini de sildim xd Başımız yanmaz değil mi hocam? XdKurtarma diski oluşturun.
Hocam çok teşekkür ederim. Sağ Salim kuruyorum şu anda Windows'u Çok sağ olun.Sizden cevap gelmeyince ben internette Okuduğum kadarıyla Ikisini de sildim xd Başımız yanmaz değil mi hocam? Xd
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)