Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhabalar,Ben şahsen bu dosyaların bir sunucu başlatmak için en iyi olduğuna inanıyorum. Onun V3 üzerinde bir süredir çalışıyorum ve her şey sorunsuz gidiyordu. (düzeltilmesi kolay bazı hatalar hariç)
Ancak, razuning'in, dosyalarını mümkün olduğunca kullanan insanlara yardımcı olması gerekiyor, böylece hepimizin endişe duymadan kullanabileceğimiz bir kaynağı olabilir. Çalışmanız için teşekkür ederim, ancak bazı harici sistemlerle ilgili olmayan bazı sorunları düşünün. Bu kaynakla projeme doğru çalışmayı dört gözle bekliyorum.
Herhangi bir hata ile karşılaşırsanız ben forumda en iyi metin2 kaynağı sağlamak için onları burada gönderecektir.
Tüm çabanız için tekrar teşekkür ederim.
(Yazım hataları için çok üzgünüm google translate kullanıyorum)
Mesajınız için teşekkür ederim beni gururlandırdı. Elimden geldiği kadarıyla en iyisini yapmaya çalışacağıma emin olabilirsiniz. Her şey gönlünüzce olsun. Her hangi bir sorunu bildirmekten lütfen çekinmeyin. Sorunun düzeltimi için elinden geleni yapacağımdan şüpheniz olmasın.
Klasik freebsd 9.2 ile build edilebilir gcc sürüm yükseltimi yapılmadı.Build etmek için hangi FREEBSD, GCC sürümleri gerekli
Build etmek için hangi FREEBSD, GCC sürümleri gerekli
Stdc ++ 11 cflag ile gcc49 ile de derleyebilirsiniz
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)