Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Warningler önemsizdir pek fazla önemsemeyin lakin değiştirmek istiyorsanız bu konuya göz atabilirsiniz https://forum.turkmmo.com/konu/3489492-source-warning-fixleri-azura/Ekli dosyayı görüntüle 28114
İyi günler tekrardan , clienti build edebiliyorum , ancak bu tür warningler veriyor pekte anladığım söylenemez yardımcı olabilir misiniz .
Anladım , herşeyin kusursuza yakın olmasını istedim hep piskolojik olarak takıntı diyebilirim tek bir warning bile rahatsız ediyorWarningler önemsizdir pek fazla önemsemeyin lakin değiştirmek istiyorsanız bu konuya göz atabilirsiniz https://forum.turkmmo.com/konu/3489492-source-warning-fixleri-azura/
Teşekkürler , Geliştirmeye devam .Merhaba bir hata yakaladım.
char.cpp dosyasında dungeon ile ilgili bir game.core fixlemişsiniz ama hatalı fixlemişsiniz buda grupların dungeonda karakter değiştirmelerinde vs bug oluşup oyunun çökmesine sebep oluyor.
sizin eklemiş olduğunuz kod
aslında olması gereken
Siz tab ayarını yaparak düzgünce düzeltiniz.
Not: Kod bilgim yoktur.
char.cpp dosyasında dungeon ile ilgili bir game.core fixlemişsiniz ama hatalı fixlemişsiniz buda grupların dungeonda karakter değiştirmelerinde vs bug oluşup oyunun çökmesine sebep oluyor.
Kod:
if (m_pkDungeon && IsPC() && !pkParty)
SetDungeon(NULL);
aslında olması gereken
Kod:
if (m_pkDungeon && IsPC() && !pkParty)
SetDungeon(NULL);
Not: Kod bilgim yoktur.
Son düzenleme:
Teşekkürler konuya ekliyorum ❤Merhaba bir hata yakaladım.
Kod:if (m_pkDungeon && IsPC() && !pkParty) SetDungeon(NULL);
aslında olması gereken
Kod:if (m_pkDungeon && IsPC() && !pkParty) SetDungeon(NULL);
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)