IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi )

Altın Konu Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi ) 1

indirmek için izniniz yok
4.73 yıldız(lar) 15 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selamlar ben bir sorun göremiyorum videoyu 2 defa izledim bu her hangi bir serverda mevcuttur. Boss sektiği için mevcut karakterin bulunduğu alana gidiyor aslında bu kayma denen bir şeydir ama pekte önemli değildir. Boss sekmeme v2 uygularsanız dediğiniz şey olmayacaktır keşke sorun diye belirtiğiniz şey gerçekten sorun olsaymış çok korkmuştum ciddi bir sorun var diye lakin değilmiş video için teşekkürler
ama şimdi sorunlar ve sıkıntılar kullanıcıya göre ciddiliği önemi değişir kimine göre önemli kimine göre değildir bana göre çok önemli şimdi oyuncuları bu durumla baş başamı bırakayım bu hiç hoş olmaz bana görede kimse bu bugun serverında olmasınıda istemez

eğer v2 yi uyguladıktan sonra çözülecekse ne mutlu uygladıktan sonra dönüş yapacağım

Üç krallıkla alakalı vergiyi düzenlemesi ile alakalı sorun aslında normalde böyle bir şey olacağını tahmin etmemiştim ama sorunun nedeni vergileri kapatırken satın alma ile alakalı düzenleme yapmamdan kaynaklıdır ve sorunun fixiyle düzeltilmiştir
Şuan mobildeyim fixinizi pc ye geçince deneyeceğim zaman ayrıdığınınız için
Teşekkürler.

ama şimdi sorunlar ve sıkıntılar kullanıcıya göre ciddiliği önemi değişir kimine göre önemli kimine göre değildir bana göre çok önemli şimdi oyuncuları bu durumla baş başamı bırakayım bu hiç hoş olmaz bana görede kimse bu bugun serverında olmasınıda istemez

eğer v2 yi uyguladıktan sonra çözülecekse ne mutlu uygladıktan sonra dönüş yapacağım
Emin olun bu bir sorun değil bu her hangi bir geliştirilmemiş veya boss sekmeme sisteminde eklenmemiş her fileste olacaktır emin olabilirsiniz bu zaten yıllarca olan bir şey

Ben şahsen bu dosyaların bir sunucu başlatmak için en iyi olduğuna inanıyorum. Onun V3 üzerinde bir süredir çalışıyorum ve her şey sorunsuz gidiyordu. (düzeltilmesi kolay bazı hatalar hariç)

Ancak, razuning'in, dosyalarını mümkün olduğunca kullanan insanlara yardımcı olması gerekiyor, böylece hepimizin endişe duymadan kullanabileceğimiz bir kaynağı olabilir. Çalışmanız için teşekkür ederim, ancak bazı harici sistemlerle ilgili olmayan bazı sorunları düşünün. Bu kaynakla projeme doğru çalışmayı dört gözle bekliyorum.

Herhangi bir hata ile karşılaşırsanız ben forumda en iyi metin2 kaynağı sağlamak için onları burada gönderecektir.

Tüm çabanız için tekrar teşekkür ederim.

(Yazım hataları için çok üzgünüm google translate kullanıyorum)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri