onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi )

Altın Konu Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi ) 1

indirmek için izniniz yok
4.73 yıldız(lar) 15 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Konuya güncelleme yapıldı sorunun fix'i verildi.

Merhabalar sorunu çözdüm ;

shopc.cpp'de if (bOtherEmpire) // no empire price penalty for pc shop aratıyoruz 0'ı 1 ile değiştiriyoruz ve fixlenmiş oluyor.

Ekli dosyayı görüntüle 27883
Elinize , emeğinize sağlık . Alt yapı olarak kullanacağım ve konuyu yakından takip ediyor olacağım , Teşekkür ederim iyi bayramlar.

Elinize , emeğinize sağlık . Alt yapı olarak kullanacağım ve konuyu yakından takip ediyor olacağım , Teşekkür ederim iyi bayramlar.
Merhabalar,

Çok teşekkür ederim umarım her şey gönlünüzce olur ben teşekkür ederim tekrardan iyi bayramlar dilerim

O sorun benden kaynaklı değil sizden kaynaklı ama sorunun çözümü basit ve benimde başıma gelmişti great offshop eklerken root'a eklediğin kodlara bak bir kodu bloğunu iki kere eklemeye çalıştığın için bu hatayı veriyor mevcut kod bloğunu değiştir

rootu tekrar editleyim

@asilords Merhabalar,

Mevcut belirtmiş olduğun sorun için teşekkürler biraz daha derine indim

ShopEx.cpp'de if (it->second) // if other empire, price is triple bunu aratın ve 0 veya 3 yazıyorsa onu 1 ile değiştirin. aynı dosyada tekrar şu bloğu arayın if (it->second) // if other empire, price is triple oradaki sayıyı 1 ile değiştirin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 0, Misafir: 2)

Geri