onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi )

Altın Konu Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi ) 1

indirmek için izniniz yok
4.73 yıldız(lar) 15 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Konu güncellendi! Fix yenilendi.

Konu güncellendi! Fix yenilendi.
selamın alyküm

boss vuruşlarındaki bug için video atıcam demiştim video burada bugu izleyebilirsiniz:

çözüm sunmanızda çok önemli teşekkürler :)

selamın alyküm

boss vuruşlarındaki bug için video atıcam demiştim video burada bugu izleyebilirsiniz:

çözüm sunmanızda çok önemli teşekkürler :)
Selamlar ben bir sorun göremiyorum videoyu 2 defa izledim bu her hangi bir serverda mevcuttur. Boss sektiği için mevcut karakterin bulunduğu alana gidiyor aslında bu kayma denen bir şeydir ama pekte önemli değildir. Boss sekmeme v2 uygularsanız dediğiniz şey olmayacaktır keşke sorun diye belirtiğiniz şey gerçekten sorun olsaymış çok korkmuştum ciddi bir sorun var diye lakin değilmiş video için teşekkürler

@asilords Merhabalar,

Mevcut belirtmiş olduğun sorun için teşekkürler biraz daha derine indim

ShopEx.cpp'de if (it->second) // if other empire, price is triple bunu aratın ve 0 veya 3 yazıyorsa onu 1 ile değiştirin. aynı dosyada tekrar şu bloğu arayın if (it->second) // if other empire, price is triple oradaki sayıyı 1 ile değiştirin.
İlk defa böyle bir soru görüyorum nedeni sizce nedir ?

İlk defa böyle bir soru görüyorum nedeni sizce nedir ?
Üç krallıkla alakalı vergiyi düzenlemesi ile alakalı sorun aslında normalde böyle bir şey olacağını tahmin etmemiştim ama sorunun nedeni vergileri kapatırken satın alma ile alakalı düzenleme yapmamdan kaynaklıdır ve sorunun fixiyle düzeltilmiştir

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 0, Misafir: 2)

Geri