mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi )

Altın Konu Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi ) 1

indirmek için izniniz yok
4.73 yıldız(lar) 15 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Extern for source game?

Elinize sağlık!

Merhaba bu files'a ayırdığınız zaman ve verdiğiniz emekler için öncelikle teşekkür ederim, filesi bugün test etme fırsatı buldum ve game source'yi build ederken şöyle sorunlarla karşılaştım.

warrning 1:
char_battle.cpp: In member function 'bool CHARACTER:: Damage(CHARACTER*, int, EDamageTyp e)':
char_battle.cpp:1710: warning: unused variable 'iCurHP'
char_battle.cpp:1711: warning: unused variable 'iCurSP'
warrning 2:
char_item.cpp: In member function 'bool CHARACTER::UseItemEx(CItem*, TItemPos)':
char_item.cpp:5155: warning: comparison between signed and unsigned integer expressions
warrning 3:
item.cpp: In member function 'bool CItem::EquipTo(CHARACTER*, BYTE)':
item.cpp:867: warning: suggest parentheses around assignment used as truth value
item.cpp: In member function 'bool CItem::Unequip()':
item.cpp:961: warning: suggest parentheses around assignment used as truth value
warrning 4:
shop_manager.cpp: In member function 'void CShopManager::Sell(CHARACTER*, BYTE, BYTE)':
shop_manager.cpp:302: warning: comparison between signed and unsigned integer expressio ns
shop_manager.cpp:302: warning: 'dwPrice' is used uninitialized in this function

Evet sonuç olarak build işlemi gerçekleşiyor fakat hiç bir değişiklik yapmadan bu warningleri alıyorum FreeBsd 9.2 de build ediyorum, v3 de bu warningler yoktu. Araştırdım bunları fakat çözüm bulamadım c++ bilgim fazla olmadığından kaldım, eğer çözümü varsa yardımcı olabilirseniz çok müteşekkir olurum :). Tüm Form Üyelerine İyi ve Sağlıklı Günler Dilerim.
+

Teşekkürler, eklediğim sistemler;
Ben bu işe daha yeni başladım kodlama bilgim 0 altyapınızı beğendim fakat game ve client srclerinizde hep warningler var bunlarada fix getirirseniz SÜPER <3
İsterseniz konuya ekleyebilirsiniz
Ekran Görüntüsü (75).png

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri