Senin filesin benim işime yaramaz kardeşim ben metin2 yi bırakalı yıllar oldu. Sadece öğrendiklerimi unutmamak üstüne yenilerini eklemek için araştırıyorum sizin gibi kopyalayıp yaptım demiyorum forumda sevdiğüm insanlar var diye giriyorum yoksa sana meraklı da değilim ayrıca kullanıp kullanıp milletin emeğine laf atıyorsunuz, milletin aklıyla dalga geçiyorsunuz ya lafım ona...Fake olmasa filesi bekliyordun yani? O yazan hesapların hiçbiri fake değildi. Biz biraz eğlenmek istedik kimseye satmadık kimseden ücretde talep etmedik beni başkalarıyla karıştırma. Bu arada benim fikrim seni ilgilendirmez işine bak.
Neyse gülmicem hayatında başarılar.Senin filesin benim işime yaramaz kardeşim ben metin2 yi bırakalı yıllar oldu. Sadece öğrendiklerimi unutmamak üstüne yenilerini eklemek için araştırıyorum sizin gibi kopyalayıp yaptım demiyorum forumda sevdiğüm insanlar var diye giriyorum yoksa sana meraklı da değilim ayrıca kullanıp kullanıp milletin emeğine laf atıyorsunuz, milletin aklıyla dalga geçiyorsunuz ya lafım ona...
Zaten insanlarla dalga geçerek yeterince gülüyorsun bence de gülme. Benim hayatım başarılı sen kendi hayatınla ilgilenNeyse gülmicem hayatında başarılar.

Çok iyi, çok güzel ve bilgili bi arkadaşa benziyorsun. İnsanlarla olan ikili ilişkileri bilmiyorum ama burda birşeyler yapmaya çalışıyorlar. Aşağılayıp çoğu konuyu kötülemek yerine bilmeyenler için bişeyler paylaşan arkadaşları doğru yönde yönlendirebilirsin. Bilmeyenlere de daha fazla yararın olur ve bunun daha verimli olacağını düşünüyorum.h.o durda abi queue yapmayıda öğrenmişsin 3-4 gün sonra concurrency içinde bir konu isteriz
Konu için teşekkürler
Çok iyi, çok güzel ve bilgili bi arkadaşa benziyorsun. İnsanlarla olan ikili ilişkileri bilmiyorum ama burda birşeyler yapmaya çalışıyorlar. Aşağılayıp çoğu konuyu kötülemek yerine bilmeyenler için bişeyler paylaşan arkadaşları doğru yönde yönlendirebilirsin. Bilmeyenlere de daha fazla yararın olur ve bunun daha verimli olacağını düşünüyorum.
Konu için teşekkürler
tabi ki, amacı öğrenmek olanlara zaten elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)