Thread ve sleep olmadan client için event handler.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Örnek:
C++:
EventHandler::Instance().AddEvent("exampletest",[]()
{
IAbstractChat::GetSingleton().AppendChat(CHAT_TYPE_INFO, "Test Message");
}, 5, 10 ); // 5 saniye delay ile 10 kere
"Bu haritada x dakikadır aktifsin" diye örnek kod ekledim.
Bunun gibi birçok şey yapılabilir
Sonuç:
![]()
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Süre kontrolü zaten proccess içinde var? Çekememezliğine sürekli bahane üretip her konumun altına ağlamayı bırak artık. Hiçbir şeyden anlamayan çocuklar da senin yorumlarını görüp beğeniyor. Çöp offline shopuna ağzımı açıp da ulan bu nedir diye hiçbir şey dedim mi ben? Hasetten gözün kör yazıkhenüz paylaştıkların içinde tam çalışan bir şey olmadığından olabilir belki... bir şey öğrenip konu açmakla bitmiyor malesef denersen zaten bu halde paylaşmazsın, hiç işlemci değerlerini kontrol ettin mi? "Process" oyunun ana döngüsünde sürekli çalışan bir şey buna süre kontrolü eklemeden direk işleme sokunca sence sorunsuz, problemsiz mi çalışır? Bu tarz şeyler zaten paylaşılan sistemin sorunları mantık hatalarına hiç girmiyorum, hali hazırda işletim sisteminin timer aplileri var gidip ondan kullansan bile bundan daha performanslı olurdu.
Edit:Milletin dosyalarını unpack edip satmaya çalışan adamdan da bu beklenirdi zaten
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Allah düşürmesin
Çok iyi, çok güzel ve bilgili bi arkadaşa benziyorsun. İnsanlarla olan ikili ilişkileri bilmiyorum ama burda birşeyler yapmaya çalışıyorlar. Aşağılayıp çoğu konuyu kötülemek yerine bilmeyenler için bişeyler paylaşan arkadaşları doğru yönde yönlendirebilirsin. Bilmeyenlere de daha fazla yararın olur ve bunun daha verimli olacağını düşünüyorum.h.o durda abi queue yapmayıda öğrenmişsin 3-4 gün sonra concurrency içinde bir konu isteriz
Konu için teşekkürler
h.o durda abi queue yapmayıda öğrenmişsin 3-4 gün sonra concurrency içinde bir konu isteriz
Kardeş 2. arap baharını çıkartma git başımdanنحن العرب يمتنك عندنا فلوس حتى نشتري مؤخؤتك لعينة
كتبت مؤخرة لعينة حتى يمكنك ترجمتها لطبون ديماك
Derdin ne niye her yaptığımı küçük görmeye çalışıyorsun ki?
henüz paylaştıkların içinde tam çalışan bir şey olmadığından olabilir belki... bir şey öğrenip konu açmakla bitmiyor malesef denersen zaten bu halde paylaşmazsın, hiç işlemci değerlerini kontrol ettin mi? "Process" oyunun ana döngüsünde sürekli çalışan bir şey buna süre kontrolü eklemeden direk işleme sokunca sence sorunsuz, problemsiz mi çalışır? Bu tarz şeyler zaten paylaşılan sistemin sorunları mantık hatalarına hiç girmiyorum, hali hazırda işletim sisteminin timer aplileri var gidip ondan kullansan bile bundan daha performanslı olurdu.
h.o durda abi queue yapmayıda öğrenmişsin 3-4 gün sonra concurrency içinde bir konu isteriz
Derdin ne niye her yaptığımı küçük görmeye çalışıyorsun ki?h.o durda abi queue yapmayıda öğrenmişsin 3-4 gün sonra concurrency içinde bir konu isteriz
Derdin ne niye her yaptığımı küçük görmeye çalışıyorsun ki?
henüz paylaştıkların içinde tam çalışan bir şey olmadığından olabilir belki... bir şey öğrenip konu açmakla bitmiyor malesef denersen zaten bu halde paylaşmazsın, hiç işlemci değerlerini kontrol ettin mi? "Process" oyunun ana döngüsünde sürekli çalışan bir şey buna süre kontrolü eklemeden direk işleme sokunca sence sorunsuz, problemsiz mi çalışır? Bu tarz şeyler zaten paylaşılan sistemin sorunları mantık hatalarına hiç girmiyorum, hali hazırda işletim sisteminin timer aplileri var gidip ondan kullansan bile bundan daha performanslı olurdu.
Süre kontrolü zaten proccess içinde var? Çekememezliğine sürekli bahane üretip her konumun altına ağlamayı bırak artık. Hiçbir şeyden anlamayan çocuklar da senin yorumlarını görüp beğeniyor. Çöp offline shopuna ağzımı açıp da ulan bu nedir diye hiçbir şey dedim mi ben? Hasetten gözün kör yazıkhenüz paylaştıkların içinde tam çalışan bir şey olmadığından olabilir belki... bir şey öğrenip konu açmakla bitmiyor malesef denersen zaten bu halde paylaşmazsın, hiç işlemci değerlerini kontrol ettin mi? "Process" oyunun ana döngüsünde sürekli çalışan bir şey buna süre kontrolü eklemeden direk işleme sokunca sence sorunsuz, problemsiz mi çalışır? Bu tarz şeyler zaten paylaşılan sistemin sorunları mantık hatalarına hiç girmiyorum, hali hazırda işletim sisteminin timer aplileri var gidip ondan kullansan bile bundan daha performanslı olurdu.
Edit:Milletin dosyalarını unpack edip satmaya çalışan adamdan da bu beklenirdi zaten

Allah düşürmesin

Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)