kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Client-Event-Handler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan durda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 48
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fake olmasa filesi bekliyordun yani? O yazan hesapların hiçbiri fake değildi. Biz biraz eğlenmek istedik kimseye satmadık kimseden ücretde talep etmedik beni başkalarıyla karıştırma. Bu arada benim fikrim seni ilgilendirmez işine bak.
Baya eğlenmişsiniz. Pardon yaşlar kaçtı ? Hadi zaten bizim öyle bir beklentimiz yokta insanlarla alay edebiliceğiniz bir mecra değil dışardan gördüğüm kadarıyla sana yakıştıramadım şu şizofrenliği kimden öğreniyorsanız bence bırakın

Çok iyi, çok güzel ve bilgili bi arkadaşa benziyorsun. İnsanlarla olan ikili ilişkileri bilmiyorum ama burda birşeyler yapmaya çalışıyorlar. Aşağılayıp çoğu konuyu kötülemek yerine bilmeyenler için bişeyler paylaşan arkadaşları doğru yönde yönlendirebilirsin. Bilmeyenlere de daha fazla yararın olur ve bunun daha verimli olacağını düşünüyorum.

Konu için teşekkürler
Aradığım cevap

Şu foruma r10 gibi sınırlı üyelik getirilmeli ben bu konudan bir tek bunu anladım veya forumun bazı kısımları her kullanıcıya açık olmalı dikkat ederseniz kapalı olmalı demiyorum. Bazı/ Çoğu.
Konu için teşekkürler loginde saati gösterme gibi bir basit kod bile paylaşsanız bilmeyen bir kişi yararlanıyorsa o konu amacına ulaşmış demektir.
Zamanında forumda C++ kodlarınının tartışılmasını bırakın , saati gelince otomatik başlayan event sisteminin eklenilmesine uğraşılıyordu.
Buraya ilk girdiğimde OX eventi nasıl eklenir sh make.sh nasıl çekilir, ışınlanma yüzüğü nasıl eklenir bunların videosunu izliyor, taklit ediyorduk ne ara bu kadar egoist oldunuz.
Edit: Anlatım bozukluğu.

Son düzenleme:
Şu foruma r10 gibi sınırlı üyelik getirilmeli ben bu konudan bir tek bunu anladım veya forumun bazı kısımları her kullanıcıya açık olmalı dikkat ederseniz kapalı olmalı demiyorum. Bazı/ Çoğu.
Konu için teşekkürler loginde saati gösterme gibi bir basit kod bile paylaşsanız bilmeyen bir kişi yararlanıyorsa o konu amacına ulaşmış demektir.
Forumda zamanında bırakın C++ kodlarını tartışmayı, millet saati gelince otomatik başlayan event sistemini eklemeye uğraşıyordu.
Buraya ilk girdiğimde OX eventi nasıl eklenir sh make.sh nasıl çekilir, ışınlanma yüzüğü nasıl eklenir bunların videosunu izliyor, taklit ediyorduk ne ara bu kadar egoist oldunuz.
eskileri arıyoz be nerde öle zamanlar. :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri