kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Client-Event-Handler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan durda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 48
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşim siz fikir sunmayın sadece ortalığı karıştırıyorsunuz fake açmışsın bundan ona ondan buna yazdın odinwork files diye milleti kandırdın ama ta en başından belliydi, takip ettim haklıda çıktım ;) Teşekkürler kral emeğin iyisi kötüsü olmaz...

@durda
Güzel mesajın için teşekkür ederim :)

Kardeşim siz fikir sunmayın sadece ortalığı karıştırıyorsunuz fake açmışsın bundan ona ondan buna yazdın odinwork files diye milleti kandırdın ama ta en başından belliydi, takip ettim haklıda çıktım ;) Teşekkürler kral emeğin iyisi kötüsü olmaz...

@durda
Fake olmasa filesi bekliyordun yani? O yazan hesapların hiçbiri fake değildi. Biz biraz eğlenmek istedik kimseye satmadık kimseden ücretde talep etmedik beni başkalarıyla karıştırma. Bu arada benim fikrim seni ilgilendirmez işine bak.

Fake olmasa filesi bekliyordun yani? O yazan hesapların hiçbiri fake değildi. Biz biraz eğlenmek istedik kimseye satmadık kimseden ücretde talep etmedik beni başkalarıyla karıştırma. Bu arada benim fikrim seni ilgilendirmez işine bak.
Hayırdır Ne Yaylana Yaylana Konuşuyorsun Öyle Burası Senin Babanın Çiftliğimi Yok Eğlendim Felan Siz Daha Eğlence Görmemişsiniz Ha 10 Yaşındaki Çocukların Yaptıgı Eğlence Yöntemlerini Kullanıyorsunuz Biraz Gelişin Hani !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri