Ben fikrimi sundum.Count verirsen count bitince event biter.
Manuel silmek istersen delete fonksiyonu zaten var
Güzel mesajın için teşekkür ederimKardeşim siz fikir sunmayın sadece ortalığı karıştırıyorsunuz fake açmışsın bundan ona ondan buna yazdın odinwork files diye milleti kandırdın ama ta en başından belliydi, takip ettim haklıda çıktımTeşekkürler kral emeğin iyisi kötüsü olmaz...
@durda

Fake olmasa filesi bekliyordun yani? O yazan hesapların hiçbiri fake değildi. Biz biraz eğlenmek istedik kimseye satmadık kimseden ücretde talep etmedik beni başkalarıyla karıştırma. Bu arada benim fikrim seni ilgilendirmez işine bak.Kardeşim siz fikir sunmayın sadece ortalığı karıştırıyorsunuz fake açmışsın bundan ona ondan buna yazdın odinwork files diye milleti kandırdın ama ta en başından belliydi, takip ettim haklıda çıktımTeşekkürler kral emeğin iyisi kötüsü olmaz...
@durda
Hayırdır Ne Yaylana Yaylana Konuşuyorsun Öyle Burası Senin Babanın Çiftliğimi Yok Eğlendim Felan Siz Daha Eğlence Görmemişsiniz Ha 10 Yaşındaki Çocukların Yaptıgı Eğlence Yöntemlerini Kullanıyorsunuz Biraz Gelişin Hani !Fake olmasa filesi bekliyordun yani? O yazan hesapların hiçbiri fake değildi. Biz biraz eğlenmek istedik kimseye satmadık kimseden ücretde talep etmedik beni başkalarıyla karıştırma. Bu arada benim fikrim seni ilgilendirmez işine bak.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)