darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
Hikaye Ekle

LivaDev Injector

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan livadev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
  • Etiketler Etiketler
    livadev

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar sizlere kendim yapmış olduğum enjektörü tanıtacağım.

7BdJmr.png

2Oqd1A.png

jqpM3m.png

vaV35R.png

Programlama Dili: C++

1) Çoklu kanal yapısı kullanıldığından işlemcide asla yük oluşturmaz.
2) Sürekli değişen başlık fonksiyonu kendisini program korumalarına tespit edilmemesini sağlıyor.
3) Her tıklamada çalışan programların listesini günceller.
4) Enjeksiyon yapmak istediğiniz programı kolayca bulmak için listedeki programların size adını ve işlem kimliğini belirtir

İnternet de günlerce dolaşıp vaktini bilgisayarının başında geçirip de kayda değer bir şey bulamayan araştırmacı arkadaşlarım, evet sizler için!
İnşallah sizlere bir faydam dokunmuştur. Teşekkürünüzü eksik etmeyiniz.

Rar şifresi: Turkmmo.com

UCRTBASE.dll hatası yaşayan arkadaşlar indirip kurup bilgisayarını yeniden başlattıktan sonra problem çözülecektir.
MSVCP100D.dll bu hatayı yaşan arkadaşlar ise bunları indirip kurduktan sonra bilgisayarına restart atsın problem ortadan kalkacaktır.
İletişim için:

Son düzenleme:
*Paylaşmış olduğunuz hilelere rar şifresi ekleyebilirsiniz. Rar şifrelerinde farklı sitelerin, farklı organizasyonların ya da herhangi bir reklam içermesi yasaktır. Turkmmo.com veya www.turkmmo.com gibi şifreler kullanabilirsiniz.İndirme linkini kaldırıyorum kendiniz rar şifresini değiştirip düzenlersiniz.

*Paylaşmış olduğunuz hilelere rar şifresi ekleyebilirsiniz. Rar şifrelerinde farklı sitelerin, farklı organizasyonların ya da herhangi bir reklam içermesi yasaktır. Turkmmo.com veya www.turkmmo.com gibi şifreler kullanabilirsiniz.İndirme linkini kaldırıyorum kendiniz rar şifresini değiştirip düzenlersiniz.

Sayın moderatörüm, uyarınızı dikkate aldım ve söylediğinizi yaptım. Kuralı hatırlattığınız için teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri