Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

## ERİC BLOODAXE ## ALTYAPI SERVER FİLES (OFFLINE SHOP) ## 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bu sf en iyi performansta ve hata çıkarmadan hangi freebsd sürümüne kuralım mysql kaç olmalı biraz bilgi verirmisin

+1 iç görüyü çözdüğündede şöyle bir sorun oluyor nedense üstünede tıklanmıyor
Pmde yansıtmada bir sıkıntı yok
M12n42.jpg
hangi konu link at bi bakıyım

Kendin çözeceksin ne konusu : https://forum.turkmmo.com/konu/3240845-metin2-item-yansitirken-ic-goru-kuresini-kapatma-c/ buradaki kodları incele ama buradakileri yapma 1 yerini 0 yapmadanda yansıttabiliyorsun ama gene fayda etmiyor tıklanmıyor itemin üstüne item isminin önündeki yazılarıda sildirebiliriz ama gene tıklanacağını sanmıyorum.
kendim denedim zaten yazdım 0 yaptım 2 bile yapıp okuttum nafile iç görü küresi varken bie iç görü küresi lazım diyor anlamadım :D

Diyorum ya sana 0 1 alakası yok o konudakileri yapma. Ben o konudaki 0 yap dediği yere hiç ellemedim mesela iç görüsüz gene yansıtıyor ama sıkıntı tıklanmıyor iteme farklı srcleri kurcalayım yansıtma sistemi ne olarak geçiyor bilmiyorum ki.
zaten alakası yokda işte bakma el atılması lazım bazı fixlere

Çözersem bilgi veririm hamle ayarını ne yaptın baktın mı ona
ona baktım ama sorunlu sorunu ne anlamadım bi kaç item çıkarıyorum düşmüyor takıyorum itemleri düşüyor vs :D skill protoda değiştim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)