HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bu sf en iyi performansta ve hata çıkarmadan hangi freebsd sürümüne kuralım mysql kaç olmalı biraz bilgi verirmisin
hangi konu link at bi bakıyım+1 iç görüyü çözdüğündede şöyle bir sorun oluyor nedense üstünede tıklanmıyor
Pmde yansıtmada bir sıkıntı yok
![]()
kendim denedim zaten yazdım 0 yaptım 2 bile yapıp okuttum nafile iç görü küresi varken bie iç görü küresi lazım diyor anlamadımKendin çözeceksin ne konusu : https://forum.turkmmo.com/konu/3240845-metin2-item-yansitirken-ic-goru-kuresini-kapatma-c/ buradaki kodları incele ama buradakileri yapma 1 yerini 0 yapmadanda yansıttabiliyorsun ama gene fayda etmiyor tıklanmıyor itemin üstüne item isminin önündeki yazılarıda sildirebiliriz ama gene tıklanacağını sanmıyorum.

zaten alakası yokda işte bakma el atılması lazım bazı fixlereDiyorum ya sana 0 1 alakası yok o konudakileri yapma. Ben o konudaki 0 yap dediği yere hiç ellemedim mesela iç görüsüz gene yansıtıyor ama sıkıntı tıklanmıyor iteme farklı srcleri kurcalayım yansıtma sistemi ne olarak geçiyor bilmiyorum ki.
ona baktım ama sorunlu sorunu ne anlamadım bi kaç item çıkarıyorum düşmüyor takıyorum itemleri düşüyor vsÇözersem bilgi veririm hamle ayarını ne yaptın baktın mı ona
skill protoda değiştim- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)