IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

## ERİC BLOODAXE ## ALTYAPI SERVER FİLES (OFFLINE SHOP) ## 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

@Eric Bloodaxe kardeşim kusura bakma kaç gündür atmadığım fix kalmadı ama sorun çok komik birşey arkadaşımın birisiyle çözdüm /full yapınca abonoz kolyede bir sıkıntı yaratıyormuş efsununda sorun varmış kendi üzerindeki efsununda canlılık vs sorun bu filesde şuan bir hata gözükmüyor hata buldukca yazarım fix atarak paylaşırım
İtemde aynı efsunun bulunması sorun yaratıyorsa komutu düzenleyip efsunu değiştirmek yeterli olur o zaman.

Sorun o değil kral zaten official tr efsunu abonozdaki canlılık sabit efsun canlılık : 4
Zaten sorun o değil kardeşim, sorun itemin kendisinde Canlılık efsunu olduğu halde /full_set kodunda efsunlu item verirken kolyeye tekrar Canlılık efsunu vermesi arkadaşın dediğine göre.

O öyle sanmış canlılık efsunu kendi efsunu /full yapıncada verdiği :
odpYM9.jpg
Siz Hamle atınca HP düşme sorunu yaşıyor musunuz?

O öyle sanmış canlılık efsunu kendi efsunu /full yapıncada verdiği :
odpYM9.jpg
öyle sanmadım kardeşim ekstaradn bişey var o kolyede hp dolup yükseliyor oda bir bug ama kolyede olan bişey tüm itemleri çıakr abonoz kolyeyi tak demek istediğimi anlarsın

Zaten sorun o değil kardeşim, sorun itemin kendisinde Canlılık efsunu olduğu halde /full_set kodunda efsunlu item verirken kolyeye tekrar Canlılık efsunu vermesi arkadaşın dediğine göre.
yani olayı bu şekilde çözdüm ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)