InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

## ERİC BLOODAXE ## ALTYAPI SERVER FİLES (OFFLINE SHOP) ## 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Efsunlarınada baktım herhangi bir şey göremiyorum ben:

Fixi direk uygulamışsın sanırım ancak yorumları okursanız skilproto ilede alakalı olabilir demişler kalktığımda bende arayışa gireceğim:

https://forum.turkmmo.com/konu/3211390-c-hamle-atinca-hp-dusme-sorunu-fixed/page-2

2. sayfada son yoruma bakınız
skill protoda değiştirmiştim ben ama yine aynı durum vardı kolyeyi çıkardım bir sorun olmadı o sorunuda bir arkadaş kendine sadece zırh ve silah yapmıştı bende böyle bişey olmuyor demişti oradan anladım

Sorun kolyeden değil canın(HP) ne kadar çoksa o kadar belli oluyor. Canını 50k yapıp deneyebilirsin hatta canlılıktan diyorsan kalkana canlılık getir dene. Skil protodan veya 120 silahlı serverlerde +30k can yapınca herhangi bir yere ışınlanınca canın -de başlıyordu ve böyle serverlerin çoğunda hamlede düşme oluyordu. Max canla alakalıda olabilir.
Işınlanınca eksi ile başlama sorununu çözmüştüm ben. Şu anda tek sorun Hamle skill'inde.

Sorun kolyeden değil canın(HP) ne kadar çoksa o kadar belli oluyor. Canını 50k yapıp deneyebilirsin hatta canlılıktan diyorsan kalkana canlılık getir dene. Skil protodan veya 120 silahlı serverlerde +30k can yapınca herhangi bir yere ışınlanınca canın -de başlıyordu ve böyle serverlerin çoğunda hamlede düşme oluyordu. Max canla alakalıda olabilir.
canlılık efsununuda denedim ihtimal vererek ama efsunda değil sorun yine deniycem sorun yok sen skill protodan mı diyorsun yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)