HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Akşam saat 22:00 gibi müsait olursanız ben size destek sağlamaya çalışırım herhangi bir uzaktan kontrol programıyla.O sanırım direk kanıt atmış build etti mi bilemiyorum ama o hatayı veriyor yapacak bişi yok sanırım orda verdiği hatadaki dosyaları farklı filesten alıp deneyeceğim orayı atlayıp başka yerde hata verecek mi bakacağım tabi atlarsa![]()
Akşam görüşmek üzere.Siz bana bunu dedikten sonra aktif olmam mıHastalık vb. durumu olmazsa kesinlikle aktifim.
kanıt attım k envanterde ekledim sorunsuzca srclerde problem yok makinenizi gcc 4.9 a yükselttinizmi?Siz bana bunu dedikten sonra aktif olmam mıHastalık vb. durumu olmazsa kesinlikle aktifim.
Gcc4.9 u sorunsuz kurarsan build ediyor kuramazsan hazır kurulu vhd paylaşılmıştı galiba onu indirBu hata devam ediyor hiç bir şekilde olmuyor. Build edebilen var mı acaba?
Al bu sorunsuz build ederHangi vdi reis o ben bulamadım? Link atabilirmisiniz
FreeBsd 9.2 Mysql 5.5 Gcc ++49
Merhaba Forumda FreeBSD gcc+49 kurulumu var ama yapamayanlar için gcc49 kurulu olan FreeBSD paylaşmak istedim. Umarım işinize yarar. İyi kullanımlar. Mysql 5.5 yüklüdür. Kullanıcı Adı : root Şifre : dev Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Dosya boyutu büyük olduğu için vt yi...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 3, Üye: 0, Misafir: 3)