Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

## ERİC BLOODAXE ## ALTYAPI SERVER FİLES (OFFLINE SHOP) ## 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

reis bu ggc kurulumu dediğin olay nasıl anlamadım 2saattir kuruyor hala birde y yanıtı verin demişsinde cd /usr/ports/lang/gcc49/ && make install clean bunu yazdığımızda orda bir bölüm açılıyor(sysinstall yazınca açılan bölüm gibi ancak 2 tane seçenek var) y falan yazamıyorsun üstteki seçeneğe enter basıp geçtim 2saattir bişiler kuruyor bakalım:)
Muhtemelen doğru kuruyorsunuzdur uzun sürüyorsa.

herhangi bir filesten de alabilirsiniz stabil aynı questler incelik edip paylaşmış arkadaşımız geri kalan eksik hata vb şeyleri siz tamamlayabilirsiniz.
Arkadaş sağolsun ekleyeceğini belirtti

OraMp3.jpg
Yanlış bir işlem yaptığınız için hata alıyorsunuz. Şu an inceleyemiyorum yoğunluktan dolayı.

İlk başta cpp hatası veriyordu ggc kurmadan önce ama ggc kurunca sorunsuz builde başladı demekki ggcyi sorunsuz kurdum. Build başladı ve 10dk sonrasında falan yukarıdaki hatayı verdi malesef.
Reboot attınız mı derleme işlemi yapmadan önce? GCC kurulumu yaptıktan sonra bir de reboot atarak derlemeye çalışın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)