tmaselica 1
tmaselica
bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Mt2Mester 2019 Bossları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LaniatusProduction
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ya zaten bende m2mpatch14 dosyalarına kadar elime var demek,ki
bende bunları kısıtlı paylaştım kısıtlı paylaşmamın sebebi,de Amcam yüzün,den
Zaten video,da dosyalarda bulunan bossların ful vede bende oyunun açık packleri mevcut

Sizinle tartışmaya ya gerek yok dimi full atayımda sus demişsin :) zaten bende olan şeyler var videoda belli gerek yok bence sen sus

demek istediğim M2M yi bu kadar büyütüyorsunuz yok orda sirket var burda su var tek biz yapıyoruz turkiye kolu bizde m2m nin gibi gereksiz tartışmalar yapıyorsunuz dosyaları gerettiğinden fazla değerli yapmaya çalışıyorsunuz. hatta en son 10bin tl ye satanı gördüm bu server sevirseydi suan orjinal m2m de oyuncu olurdu 10 15 kişi ile sinek kovalamaz dı. yabancı forumlardan elde edebildiğiniz dosyaları burda paylaşıp dosyaları açtım demeyin suan var olan m2m nin dosyasını açamazsınız siz bu konuda bahse girerim sizinle.

mX7E1V.png

Arkadaşlar. Tartışmaya girecek polemikler yaratmayalım lütfen.
haklısınız.

Son düzenleme:
demek istediğim M2M yi bu kadar büyütüyorsunuz yok orda sirket var burda su var tek biz yapıyoruz turkiye kolu bizde m2m nin gibi gereksiz tartışmalar yapıyorsunuz dosyaları gerettiğinden fazla değerli yapmaya çalışıyorsunuz. hatta en son 10bin tl ye satanı gördüm bu server sevirseydi suan orjinal m2m de oyuncu olurdu 10 15 kişi ile sinek kovalamaz dı. yabancı forumlardan elde edebildiğiniz dosyaları burda paylaşıp dosyaları açtım demeyin suan var olan m2m nin dosyasını açamazsınız siz bu konuda bahse girerim sizinle.

mX7E1V.png

haklısınız.

1-) Yakup M2M ben büyütmedim M2M şirketi vede bilmem nesi diye ben demedim Dosyaları Açılmıyormu :) senin gösterdiğin dosyalar Nw2 diye yazan hiç bir şey nv2 degil :)

2-)NW2online diye yazdığın resimlerde görünen dosyalar zaten bende full halleri ile beraber var diyorum senin o eski elinde olan dosyalar
yabancı forumlarda ele geçen dosyalar tabi haklısın haklısın kimse nedense eline geçirememişti şimdi bu bosslar paylaşılanlar 2018 dosyaları vede 2019 dosyaları :)

3-) senin resimlerde gösterdiğin nw2online oyunun bile dosyaları eğil nw2online oyun packleri dağa aça bilen olmadı :)
4-) bu oyunu 10 bin Tl satan gördüm dedin kişiler ben miyim yada benim amcammı asla amcam hiçbir zaman burada Files Satmadı asla satmazda
ayrıca o satanlara sen de onu toplama dosyalar ile açmışlardır vede oyunu 2 günde kapamışlardır... Amcam burada 2017 yılında dosyaları paylaştı sanırım full halini bir defa ozamana kadar full files paylaşılmamıştı... wiki site forum sayfasına kadar

mu 15 kişili bir oyun :) yada
bumu 15 kişilik oyun girde oyuna bak bakalım oyun pvplerin Kralı nw2online herşeyi baştan sona sıfır tasarlanmış ve yıllardır açık oyuncusuda maşallağı var
ama bunlar yurt dışı oyunlar türkiyede ceosu diyen birileri vardı nebileyim Laniatus Firma Türkiye temsilcisi vardı Tayfun Bölce çiçek diye sanırım o suçlamaları git ona yap ben Semih vede kuzenin Koray yada amcam Kadir Ayas burda kime ne dosya satmışız yada kimi dolandırmışız amcam yada satmaya kalkmışız bunu bize deme ben dosya satmam

m2m dosyalarınıda açarım ben elimde olan dll ile nw2 açamam ama m2m açılıyor anladınızmı güzel kardeşim...

bak bakalım sen açılmışmı açılmamış mı açılmadı ise ben videodada paylaşmış olduğum bosslar nasıl ortaya çıkıyor

m2m.jpg

senin resimlerin mt2master oyunun eski dosyalarında kalanlar :) yeni packlerini aç bence şuanda files dahada gelişmiş ola bilir.. bu packler 2018 yılının kasım aylarından falan olmalı Amcama sormam gerek yinede ama daha eski değil iyi biliyorum çünkü mt2mester.eu revizyon geçirmişti kasım ayında oyunu bu boslar geldi vede oyun yapısı dehiştirilmişti eski packler açıldı diye bu backleri yeniden düzenleme yapılmıştır face sayfasından baka bilirsin site Türkiyeden girişlere nedense kapalı vede otopack çalımıyor..!

m2m01.png

benim elimde olanlara kadar açıla biliyor arkadaşım anladın

ama senin o suçlamalarının hiçbiri benim kendim yada kuzenim yada amcamla alakalı dehildir..
zaten amcam burada millet kandırılmasın diye kendi hesaplarında videolar eklidir bak amcam bu üyelik adının imzasına bile dikkat edersen ne yazmış bakar anlarsın başka birşey yazıp munakaşa etmek istemiyorum ya ben yada kuzenim burada M2M ye ait birşey paylaşımını biz yapınca neden bu millet bu kadar bir agresif oluyor :) anlamadım gitti amcam boşuna terketmemiş adam bu Forma gelmemekte haklı :)

amcam burada m2mnin Full olarak yayınladığında bile Mintaur Zindanını içerisinen alıp Saltanat kendisine ekledi Baka Bilirsin paylaşım Tarihlerine vede Saltanata eklenme tarihine :) inanmazsan bak bakalımsaltanat ta kendi oyununa nezaman eklemiş :)

Neyse yakup bak arkadaş tartışma yaratmayalım anladın gerek yok bunlara sen önceden amcama yazmış birisin madem elinde vardı paylaşmış olsaydın bu iki boss vede içindekileri ben paylaştım benden önce paylaşan yok alıntıda ehil zaten elimde fulu olduğunu kanıtlayan yani dosyaların içeriği efektlerine kadar tüm herşeyi var video da hareket li şekile çekimi var

demek istediğim M2M yi bu kadar büyütüyorsunuz yok orda sirket var burda su var tek biz yapıyoruz turkiye kolu bizde m2m nin gibi gereksiz tartışmalar yapıyorsunuz

Yakup M2M büyüten yok bu dosyaları sahiplenen kişi var hatta Laniatus Production Cesu diyen kişi vardı haklısın ama biz zaten bunun olmadığını milleti yalanları ile kandırılmaması için gereken herşeyi burada çabayı gözterdik hatta amcam Bursa Kestel,de Laniatus Production firma adını kendisi kurumsal firma olarak açtı kendi adına sırf bu forumda sahtekarlar yüzün,den para harcadı acam dünya kadar amcam 2011 yılından beri bu m2m dosyaları ile pvp oyunlar açmıştır kendi hesabında zaten forumunda yıllara kadar var anlata bildimmi Lütfen gereksiz burada Polimik yapmayalım

biliyorumki sende birzamanlar o Tayfun Bölce çiçek denilen kişinin ekibindeydin yada hala onunlasın umrumuzda dehil kim ne iş yaparsa yapsın yaterki saygılı olmalıdır insanlar birbirine hadi sağlıcakla kal

Ben 3 yıla yakın forum.da yoktum vede hesaplarımı yeğenlerim kullanıyordu Bunları Yeğenlerim Payllaşmıştı ve Benden aldıkları dosyalarda tam olarak aktif çalışır değildi ben yinede varez olmaması için onları kaldırtırmıştım.... Ben kendim M2M dosyalarını paylaşmam ve paylaşmayıda düşünmüyorum ama o linkteki dosyalar eksik ti zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri