bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Mt2Mester 2019 Bossları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LaniatusProduction
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

plechinin yptığı şeler m2m nin eski haline göre biraz farezi olmuş ylnız plechinin şeleri kullanılmadan önce daha oynanılasıydı vpn ile oynamak zaten bi eksiydi m2m için bide görselliği bozarsa 2k olan kemik oyuncu tabakasıda terkedicek oyunu

Evet haklısınız zaten eski bir sürü oyuncu nw2 ye geçmişlerdi zaten :) ama yenilik yapmak zorunda kalıyorlar hatta nw2 nin son getirdiği firavun haritası oyunculara baya iyi gelmişti :) ondan dolayı m2m de butür boslar vede yenilikleri getirdi sanırım :)

Sayın Arkadaşlar Mt2Master Oyununa ait 2019 güncellemesinde yer alan Centaur ve Caos Boossları
sizlere şunu belirtmek isterim ki bosların hareketleri vede tga resimleri dosyada yer almıyor...!
bunu özellikle paylaşmadım

güldüm valla ya adam haklı kimse demesin packlar açılmyor die ben sana bu oyunun ful açık halini atayım da sus

güldüm valla ya adam haklı kimse demesin packlar açılmyor die ben sana bu oyunun ful açık halini atayım da sus

Ya zaten bende m2mpatch14 dosyalarına kadar elime var demek,ki
bende bunları kısıtlı paylaştım kısıtlı paylaşmamın sebebi,de Amcam yüzün,den
Zaten video,da dosyalarda bulunan bossların ful vede bende oyunun açık packleri mevcut

Sizinle tartışmaya ya gerek yok dimi full atayımda sus demişsin :) zaten bende olan şeyler var videoda belli gerek yok bence sen sus

Arkadaşlar. Tartışmaya girecek polemikler yaratmayalım lütfen.
evet haklısınız dimi önemli olan kimsenin bu forumda paylaşmadığı şeyleri kısıtlı paylaşmış haldeyim nedeni tga uydurup oyunda obje olarak kullanıla bilir hareket olmasada heykel olarak kullanmak isteyenler taş doku uydurup kullana bilmeleri için paylaştım full şeklini paylaşmama sebebim konumu açarken açıklamalarım videolarımda var isteyen kullanır isteyen kullanmaz madem öyle dosyalar insanlarda var kısıtlı olsada paylaşan birine yok bende var ben sana atam da sus demesi abest hele bunu yakup demesi dahada abest bunu ondan beklemezdim sadece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri