HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Şu oyundan ne anlıyorsunuz bilmiyorum.
bşkası umrumda deil ama bu oyundan şu şeyi çok iyi anlıyorum ::/Şu oyundan ne anlıyorsunuz bilmiyorum.
Bosu sevdim kullanırım blki :/ server güzelde vpn kullanarak oynaması biraz meşakatli bide orjinallikten uzaklaşıp fazla bozmasın kendini plechinin şelerine hiç grk yok eskisi daha iyi plechi baya el kol atmış sw ye bknz->Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
plechi Zaten büyük serverlerin herbirine özel çizimler yapmaktadır

plechi onlar sayesinde bukadar büyüdü vede yurt dışında olan SW sağipleri devamlı ondan alış veriş yaptıkları için
Maşallah plechi baya yolunu buldu

Şu oyundan ne anlıyorsunuz bilmiyorum.
Her kezin bir Favorisi vardır zevkler Renkler Tartışılmaz arkadaşım anlata bildimmi
İllaki sen sevmek zoruna değilsin
Bende senin beğendiğin şeyleren hoşlanmak yada memnun olmak zorunda değilim
herkezin görüşünede saygı duyulmalı bence dimi
plechinin yptığı şeler m2m nin eski haline göre biraz farezi olmuş ylnız plechinin şeleri kullanılmadan önce daha oynanılasıydı vpn ile oynamak zaten bi eksiydi m2m için bide görselliği bozarsa 2k olan kemik oyuncu tabakasıda terkedicek oyunuplechi Zaten büyük serverlerin herbirine özel çizimler yapmaktadır
plechi onlar sayesinde bukadar büyüdü vede yurt dışında olan SW sağipleri devamlı ondan alış veriş yaptıkları için
Maşallah plechi baya yolunu buldu![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)