HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sayın Arkadaşlar Mt2Master Oyununa ait 2019 güncellemesinde yer alan Centaur ve Caos Boossları
sizlere şunu belirtmek isterim ki bosların hareketleri vede tga resimleri dosyada yer almıyor...!
bunu özellikle paylaşmadım
Yine dosya içerisinde 2019 da gelen yeni güncelleme binekler mevcut onlarına tga vede hareket dosyaları paylaşılmamıştır....
ileride herşei ile fuull paylaşım ola bilir...
CENTAUR BOSS
CAOS BOSS
DOSYA LİNKİ
Alternatif
VİRÜSTOTAL LİNKİ
Full Animasyonları İle Olan video
sizlere şunu belirtmek isterim ki bosların hareketleri vede tga resimleri dosyada yer almıyor...!
bunu özellikle paylaşmadım
Yine dosya içerisinde 2019 da gelen yeni güncelleme binekler mevcut onlarına tga vede hareket dosyaları paylaşılmamıştır....
ileride herşei ile fuull paylaşım ola bilir...
CENTAUR BOSS
CAOS BOSS
DOSYA LİNKİ
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Alternatif
VİRÜSTOTAL LİNKİ
Full Animasyonları İle Olan video
Moderatör tarafında düzenlendi:
Teşekkürler
KO ' da ki Centaur değil mi bu ?
Mt2Master oyununda olan boss diye biliyorum
Rica ederim
Kentaur deyince ve birazda videoya bakınca KO ' da ki yani Knight Online oyunundaki Centaur ' a benzetmiştim deMt2Master oyununda olan boss diye biliyorum
Rica ederim

m2mpatch 16 17 18 aç tga isimlerine bak ve süprizide bozma :EDTdshjjgKentaur deyince ve birazda videoya bakınca KO ' da ki yani Knight Online oyunundaki Centaur ' a benzetmiştim de![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)