melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

C## - RONARK SYSTEM [BEST Production] 2020-02-12

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bende npc chat ve dungeon girişleri hariç başka quest yok. Bugün ilk işim hepsini queste çekmek.

Bende npc chat ve dungeon girişleri hariç başka quest yok. Bugün ilk işim hepsini queste çekmek.
görmediğim için birşey diyemem ama öyle diyorsan öyledir. gördüğüm duyduğumu belirttim.
madem konusu açılıyor, zodyak aylardır (1 yılı geçmiş) var. kimsenin umrunda değilken birinden quest mantığı görüp herkesde farklı farklı zodyaklar olmaya başladı bir anda popüler oldu (1 yıldan sonra). Biri akıl edip questle kule gibi yapıp diğerlerine fikir verdi herkes aynısını yaptı

görmediğim için birşey diyemem ama öyle diyorsan öyledir. gördüğüm duyduğumu belirttim.
madem konusu açılıyor, zodyak aylardır (1 yılı geçmiş) var. kimsenin umrunda değilken birinden quest mantığı görüp herkesde farklı farklı zodyaklar olmaya başladı bir anda popüler oldu (1 yıldan sonra). Biri akıl edip questle kule gibi yapıp diğerlerine fikir verdi herkes aynısını yaptı
Benim zodyak zindanım tr'nin packetinin ismine kadar aynı ve mantıkta aynı. Video çekmeyle uğraşmadım bile serverler ilgileniyorum yakında büyük bir test açıp filesi tertemiz edicem. Zodyak quest kısmı sadece portal girişleri.

Madem öyle al questi c++ kodları olmadan calıstırabiliyorsan calıstırda görelim asıl sen neyin kafasını yaşıyorsun??
sağol quest'e karşıyım ayrıca bknz

Kod:
            chat("zodiak_wait_dungeon #Bvural41:#
 Sizin grubunuz içeride değil.")
                chat("zodiak_wait_dungeon #Bvural41:#
 debug -> "..d.getf("party_leader_pid").." != "..party.get_leader_pid().."")
                d.exit()

ZODIAK değil burada da yazdığı gibi zodyak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri